Pana la ce varsta pot dormi fetele cu baietii?

Pana la ce varsta pot dormi fetele cu baietii?

Pana la ce varsta pot dormi fetele cu baietii?

Am un baiat de 11 ani, iar prietenii nostri au o fata de 13 ani. In decursul anilor, s-a intamplat ca Dan si Corina sa doarma impreuna. Insa acum, cand au crescut, le mai putem permite sa doarma in acelasi pat?

Psihologii sunt de parere ca, incepand cu varsta de 13 ani, n-ar mai trebui sa li se permita baietilor si fetelor sa doarma in aceeasi camera. Acesta ar fi principiul de baza, de la care se poate aprecia insa fiecare caz in parte.
Daca ar fi vorba despre doi adolescenti de sexe opuse care ar urma sa doarma pentru prima data impreuna, raspunsul ar fi negativ.

Cum in acest caz este vorba despre continuarea unui obicei, sub acelasi acoperis cu unii dintre parinti, consider ca ar trebui sa li se ingaduie copiilor sa doarma din nou impreuna – mai ales daca parintii vor verifica, in mod discret, daca odraslele dorm cuminti.

Generatia parintilor nostri si cele de dinaintea lor nu erau atat de preocupate de problema relatiilor sexuale, astfel incat nu erau atat de stricte in cazul copiilor unor prieteni de familie. Nu s-au intamplat niciodata lucruri nedorite, iar prieteniile din copilarie sunt cele mai durabile.

A le permite copiilor de sexe diferite sa doarma impreuna, sub supravegherea parintilor constituie un lucru pozitiv – daca ne gandim ca acesti copii se vor duce in tabere si ar fi bine ca ei sa stie ce le este permis si ce nu. Asigura-te ca au inteles “lectia”!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor