Oare ce mi se intampla?

Oare ce mi se intampla?

Oare ce mi se intampla?

De la inceputul lui septembrie fac temperatura (37,2- 37,7) zilnic. Am palpitatii, ciclu neregulat (si in cantitate mica), nu iau in greutate (50 kg la 1,77 m inaltime), in cele mai multe nopti nu pot dormi, ma simt fara putere si am o stare psihica proasta. Ma supar din orice si plang, ma enervez foarte usor si, de multe ori, simt ca aerul pe care-l inspir nu-mi ajunge. Aveti idee ce mi intampla?

Ar trebui sa incepi printr-un set de analize de sange (hemograma, VSH, glicemie, transaminaze, calciu, magneziu, fier) si analiza de urina (sumar de urina). In felul acesta, vei avea niste indicii despre o posibila infectie (ar explica temperatura ridicata) sau o anemie. O radiografie pulmonara ar putea fi necesara pentru a depista cauza subfebrei. Tulburarile de ciclu pot fi cauzate de dereglari hormonale sau de scaderea in greutate (daca ai slabit mult in ultimul timp).
Celelalte simptome ale tale par legate intre ele si cred ca fac parte, toate, din tabloul unei suprasolicitari psihice. Trebuie sa identifici cauza lor si sa actionezi in consecinta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor