Nu vrea sa auda de casatorie

Nu vrea sa auda de casatorie

Te felicit pentru constientizarea faptului ca solutia pe care o cauti nu sta in a-l schimba pe prietenul tau. Felul in care el percepe casnicia s-ar putea sa fie marcat de unele experiente personale anterioare relatiei cu tine. Sau ar putea fi determinate de un model de casnicie cu care a fost in contact (familia de provenienta, rude apropiate) si care il face acum sa respinga ideea propriei casatorii.

Nu ii cunosc istoria personala, nu stiu ce evenimente au fost semnificative pentru el in acest sector de viata – ca-satoria. In schimb, stiu de la tine ca acum refuza consecvent chiar si dialogul pe aceasta tema. E o alegere pe care a facut-o candva, in trecut, si care ii marcheaza prezentul si viitorul. Acum e responsabil pentru alegerile personale si pentru consecintele lor; la fel si tu.

Iti recomand sa descoperi in ce masura mai esti dispusa sa investesti sentimente si timp in relatia cu prietenul tau, in conditiile in care stii ca el nu vrea sa se casatoreasca. Daca pentru tine, ca pentru majoritatea persoanelor din cultura in care traim, continuitatea fireasca a unei relatii de iubire e casatoria, pentru prietenul tau e diferit. O alta intrebare pe care ti-o propun e – cat de importanta e pentru tine casatoria? Acest raspuns te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor