Nu am incredere in mine

Nu am incredere in mine
Psihologul Carmen Demi raspunde ingrijorarilor tale si te indruma pentru a gasi solutia potrivita.

Din putinul pe care mi l-ai scris, pot intelege ca relatia pe care o ai cu mama ta nu merge. Cel mai bun lucru pe care-l poti face e sa iei legatura cu un psiholog.
Presupun ca esti eleva; probabil ca la scoala in care inveti aveti un cabinet de consultatii psihologice. daca nu exista, te poti duce ( si asta cat mai repede!) la policlinica de care apartii.Dar pana atunci, poti sa-ti imbunatatesti chiar tu propria imagine. Cum?
Tu singura ai inteles ca imaginea pe care o ai despre tine este grav afectata de atitudinea mamei tale si ai inteles ca este momentul sa faci ceva pentru tine. Poate ca mama ta are problemele si nemultumirile ei, iar o parte din ele se rasfrang asupra ta in mod nedrept si abuziv.
Astfel, te face sa te simti vinovata pe nedrept si abuziv. Astfel, te face sa te simti vinovata pe nedrept. iti propun sa te detasezi putin de comportamentul mamei tale fata de tine si sa privesti prin ochii tai. sa te gandesti ca tu existi in primul rand pentru tine, nu ca s-o multumesti pe mama ta, si ca vrei sa-ti traiesti viata in felul tau, dar fara sa-ti pierzi respectul pentru mama ta. Cu siguranta, ea te iubeste, insa modul in care isi manifesta grija si iubirea fata de tine este deplasat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor