Desi ma insala, spune ca ma iubeste

Desi ma insala, spune ca ma iubeste
Psihologul Carmen Demi raspunde ingrijorarilor tale si te indruma pentru a gasi solutia potrivita.

Problema ta e rezolvata in mare parte, de vreme ce ai inteles ca barbatul alaturi de care traiesti acum nu este cel cu care vrei sa iti imparti viata si nici tatal copiilor tai. Pas important, dar nu suficient, fiindca trebuie sa-ti asumi raspunderea deciziilor pe care le vei lua.
Asta e problema ta in aceasta perioada, cel putin pe plan emotional. Ai inteles ca felul in care partenerul tau stie sa (nu) te respecte si sa te iubeasca, adica inselandu-te, este incompatibil cu ceea ce-ti doresti de la viata si cu ceea ce ai de oferit intr-o relatie. De aceea, tu trebuie sa iei decizia de a incheia relatia care te apasa.
Probabil ca el se simte foarte bine in relatia toleranta pe care o aveti. Stie ca te poate insela oricand, pentru ca apoi sa se intoarca la tine, sa-si ceara iertare si sa fie iertat. Permitand acest lucru, ai creat peecedente pe care se va baza in continuare, pentru a-si perpetua acest comportament.
Doar atunci cand vei fi singura, insa mai puternica dupa o atare exprienta, vei fi pregatita pentru o alta traire sentimentala, alatuir de un barbat care sa te implineasca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor