De ce nu accepta parintii schimbarea?

De ce nu accepta parintii schimbarea?

Felicitari pentru decizia de a inlocui rutina cu actiuni si destinatii noi. Sigur ca in ceea ce le cereti rudelor voastre nu e nimic deplasat. Pe de alta parte, dezamagirea lor este fireasca intr-o anumita masura, tocmai pentru ca i-ati obisnuit pana acum sa va aiba in preajma la fiecare sarbatoare petrecuta cu intreaga familie. Iar persoanele in varsta accepta mai greu schimbarile decat cei tineri.

Asadar, ceea ce iti propun este sa privesti cu intelegere criticile rudelor tale, eventual explicandu-le ca va doriti amandoi sa plecati de Sarbatori si ca va veti simti si mai bine acolo stiind ca restul familiei se va simti bine acasa.

Exprima-ti recunostinta fata de ei pentru ca vor avea grija de copilul vostru, la fel si increderea ca va fi mai bine pentru el sa stea acasa, decat sa calatoreasca ore intregi la varsta pe care o are. Astfel, parintii vostri se vor simti apreciati pentru efortul lor de a avea grija de copil si ii vei ajuta sa accepte mai repede si usor schimbarea din programul vostru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor