De ce insala barbatii?

De ce insala barbatii?
Psihologul CARMEN DEMI raspunde ingrijorarilor tale si te indruma pentru a gasi solutia potrivita.

Psihologii spun ca, printr-o relatie extraconjugala, barbatul isi inchipuie ca obtine ceva ce el crede ca nu poate primi in cuplu. Oare are dreptate? De multe ori nu.
Manat de instinctele sale de baza si format intr-un model cultural in care intretinerea de relatii sexuale cu mai multe femei in acelasi timp genereaza imaginea unui barbat puternic si viril, barbatul infidel este intr-o continua cautare de aventura.
In realitate, are o parere foarte proasta despre sine si spera ca una sau toate relatiile sale extraconjugale sa-i ofere mai multa incredere in sine insusi.
Barbatul care insala este imatur din punct de vedere afectiv; de obicei, el provine dintr-o familie in care parintii nu se iubesc si nu se respecta, mintindu-se sau inselandu-se reciproc. Dar daca a beneficiat de un model sanatos si totusi ajunge sa-si insele partenera?
E cazul celui care nu gaseste la partenera ceea ce il implineste, de cele mai multe ori din punct de vedere sexual. Dar nici nu are curajul sa isi asume relatia ascunsa pe care o traieste, deci iarasi da dovada de imaturitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor