Contactul sexual a devenit un chin

Contactul sexual a devenit un chin
Contactul sexual a devenit un chin

Am 31 de ani si, de zece, tot incerc sa ma tratez de o rana pe col si de o vulvo-vaginita rebela. Am incercat ovule, creme, geluri, dar fara rezultat. Am facut si multe analize ale secretiei, insa totul era in regula. Dupa recenta colposcopie, ginecologul a decis cauterizarea ranii – operatie care nu a rezolvat problema vulvo-vaginitei. Am fost trimisa sa fac o vulvo si o vaginoscopie. Rezultatul? Un ectiopion (am inteles ca este o problema cu care te nasti si pentru care nu exista solutie). Din cauza acestei iritatii, contactul sexual este un imens chin (atunci cand il suport), iar frustrarea este imensa. Ce ma sfatuiti?

Vulvo-vaginita (o inflamatie a mucoasei vulvo-vaginale) este intretinuta de infectii cu germeni diferiti. Daca examenul secretiei vaginale este negativ, poate ca ar trebui investigat pH-ul vaginal. Aceste “rani“ de pe col pot fi vindecate spontan (epitelizate). De obicei, o secretie patologica intretine o leziune a colului uterin, nu invers. Poate ca si partenerul ar trebui investigat, pentru secretii uretrale?

Cu prea multe ovule, creme, geluri (despre care vorbesti), folosite atunci cand nu apare nimic patologic in secretia vaginala, se modifica flora vaginala normala si sigur ca poate aparea aceasta iritatie cronica. Nu trata boli pe care nu le ai, ca mai rau faci!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor