Am convenit sa ramanem prieteni

Psihologul CARMEN DEMI raspunde ingrijorarilor tale si te indruma pentru a gasi solutia potrivita.

Asa cum ai marturisit, nu esti suficient de matura emotional, dar aceasta experienta te poate ajuta sa te maturizezi. Vrei sa stii daca baiatul de care esti indragostita te iubeste si vrea sa fie cu tine. Insa ai deja raspunsul la aceasta intrebare. Ti l-a dat el atunci cand ti-a spus ca tine la tine, dar vrea sa fiti doar prieteni. Iti propun sa te ocupi in primul rand de tine, de viata ta si de ceea ce vrei sa faci cu ea in continuare si doar in ultimul rand de baiatul cu care ai avut o relatie extraconjugala.
Cand un barbat vrea sa fie cu o femeie, nu il opreste nimic sa-i spuna acest lucru si sa faca totul ca s-o aiba alaturi. Daca el va dori vreodata acest lucru, cred ca iti va spune, insa deocamdata este evident ca nu vrea decat sa fiti prieteni.
Nu ai spus nimic despre sentimentele sotului tau fata de tine, nici despre intentiile tale in legatura cu casnicia voastra. E bine sa-ti faci o lista de prioritati si vei descoperi ca este important sa-ti rezolvi problemele, cele pe care le aveai si inainte de aparitia acestui tanar in viata ta.
Daca hotarasti ca vrei sa-ti mentii casnicia, va trebui sa-ti schimbi modul de a-l percepe pe sotul tau; cu alte cuvinte, sa incerci sa vezi in el pe omul care te iubeste si iti ofera siguranta.
Daca alegi divortul, stati de vorba inainte si spune-i deschis care sunt motivele pentru care vrei sa te desparti. Orice hotarare vei lua, gandeste-te in primul rand la tine, la sentimentele si nevoile tale si numai dupa aceea la sentimentele pe care le au ceilalti pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies