Ajutor: Viata intima din cuplu a disparut!

Ajutor: Viata intima din cuplu a disparut!

Inainte de orice altceva iti propun sa iti amintesti ca orice problema are o solutie si ca, de cele mai multe ori, raspunsurile si solutiile se afla foarte aproape de noi. Partenerul tau de viata isi traieste rolul de tata, iar tu, in mod natural si firesc, ai nevoie de el si ca sot, si ca prieten, care sa inteleaga si sa satisfaca nevoile firesti ale partenerei sale.

Inainte de a lua o decizie, stai de vorba cu el intr-un moment in care sunteti amandoi linistiti, intr-un alt loc decat acasa – de pilda, la un restaurant unde va simtiti bine amandoi. Incepe discutia prin a-i spune cat de mult apreciezi faptul ca este un tata excelent pentru fiica voastra si cat de important este pentru tine sa stii ca in problemele financiare ale casei si familiei iti este de ajutor.

Apoi vorbeste-i cu sinceritate despre tine, fara sa ii reprosezi ceva, spune-i ca te simti in continuare femeie si sotie, chiar daca esti mama.

Spune-i ca pentru tine el este sot, asa cum pentru fiica voastra este tata, si ca iti doresti sa il simti alaturi de tine in aceasta calitate, precum si in cea de prieten. Afla daca este interesat si de nevoile tale; daca este, dezvaluie-i ce astepti de la el si intreaba-l ce ar trebui sa se schimbe in viata voastra pentru ca el sa se simta si sa fie pe de-antregul partenerul tau.

S-ar putea ca din raspunsul lui sa afli ce gandeste si simte in legatura cu aspectele intime ale relatiei voastre.

Mai intreaba-l daca ar fi dispus sa mergeti impreuna la un cabinet de consiliere familiala, iar daca este de acord cu propunerea ta, cu siguranta vei gasi resursele de care ai nevoie pentru a rezolva problema voastra si a te simti implinita alaturi de el.

Psihologul Carmen Demi

Vezi si Sex la a doua tinerete

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor