Experiență traumatizantă pentru Alessia și fiul ei după revenirea în țară

Solista Alessia (36 de ani), pe numele ei real Elena Baboia, a trecut printr-o experiență traumatizantă alături de fiul ei, după întoarcerea în țară din Marea Britanie.

Alessia a plecat în Marea Britanie pentru a lucra, pandemia de coronavirus prinzând-o acolo.

N-a reușit să se întoarcă, fiindu-i anulate patru rânduri de bilete, informează Spynews. Într-un final, artista a condus până în România alături de fiul ei.

Experiență traumatizantă pentru Alessia și fiul ei după revenirea în țară

„Am făcut testele înainte să plecăm de acolo și nu ni s-au luat în considerare la vamă. Noi am stat în casă și acolo atâtea luni”, a spus artista, pentru Antena Stars.

Alvin, fiul Alessiei, a refuzat să mănânce în jur de trei zile după întoarcerea în țară. Acesta a fost motivul pentru care artista a sunat doctorul de familie.

„Nu ne-a întrebat la telefon de când am venit, doar ne-a programat. Când a auzit că de trei zile, a început să facă urât și a sunat la 112”, a explicat Alessia.

Artista a fost amendată și carantinată

Apoi, doctorița și asistenta au început să țipe, după cum povestește artista. A venit Direcția de Sănătate Publică, au fost amendați și duși în carantină instituționalizată.

Cât au așteptat Direcția de Sănătate Publică însă, Alessia și Alvin au fost închiși trei ore fără apă și mâncare, mărturisește artista.

„Doctorița lui pediatru țipa la mine. Noi stăteam jos pe un scăunel, iar ea și asistenta țipau la noi încontinuu.

Copilul a plâns trei ore fără încetare. Am așteptat Direcția de Sănătate Publică. Am luat amendă! Era traumatizat efectiv.

Ne-a închis acolo într-un fel de izoletă, foarte strâmtă. Am stat acolo trei ore fără să ne dea apă, mâncare pentru băiat, absolut nimic”, a mai dezvăluit artista.

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Blagu va deveni mamă pentru a doua oară în doar o săptămână! Ce nume a ales pentru cel mic?

Cum arată Lili Sandu însărcinată în 8 luni? „18 kg în plus și mega retenție de apă”

Dennis Quaid s-a căsătorit cu iubita mai tânără cu 39 de ani! Primele imagini cu cuplul din ziua cea mare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete