Experiența grea prin care a trecut Chef Florin Dumitrescu: „Mi-a fost cel mai frică de când mă știu”

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. El a devenit cunoscut publicului telespectator făcând parte din juriul emisiunilor culinare „MasterChef' și de câteva sezoane este în showul de la Antena 1, „Chefi la cuțite'.

Simpaticul chef are o poveste de viață de excepție, iar cariera sa a început încă de la o vârstă fragedă. Cel care i-a stârnit pasiunea pentru gătit a fost un bucătar italian pe care l-a văzut la televizor. Pe când avea doar 14 ani, tatăl său l-a susținut și a reușit să se angajeze ca ajutor de bucătar, iar în doar trei ani a căpătat o experiență remarcabilă în lumea gastronomiei.

„Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui', a declarat Florin Dumitrescu pentru Adevărul, în urmă cu câțiva ani.

Dincolo de reușitele sale profesionale, celebrul chef se poate declara un bărbat împlinit și pe plan personal. Acesta este căsătorit cu Cristina Sima din 2014 și au împreună două fetițe, Ava Elisabeta (născută în 2013) și Mia (născută în 2015).

Ceea ce nu au știut fanii săi este că Florin Dumitrescu a avut o mare temere de-a lungul anilor și anume, i-a fost teama să își ia permisul de conducere din cauza complexității întrebărilor din legislație. Ei bine, recent, acesta a împărtășit cu urmăritorii săi o veste extraordinară și le-a dat vestea cea mare. A reușit să ia sala și vizibil emoționat, i-a mulțumit profesorului care l-a îndrumat și l-a ajutat să înțeleagă foarte bine tainele și principiile șofatului.

„Deci am ajuns acasă. Vă dau un sfat celor cărora le este frică de sală, de examenul teoretic așa cum și mie mi-a fost foarte, foarte mult timp. Încercați să-l găsiți pe cel care m-a ajutat pe mine. Faptul că am luat sala, în mare parte i se datorează și dânsului pentru că m-a făcut să înțeleg principiile șofatului. Sincer, de sală mi -a fost cel mai frică de când mă știu eu. Ziceam tot timpul că nu pot să îmi iau permisul pentru că sala este foarte grea, întrebările sunt ciudate, dar m-a ajutat foarte mult omul acesta. Mulțumesc mult!', a transmis Florin Dumitrescu prin intermediul rețelelor de socializare.

De asemenea, acesta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu el extrem de fericit și încântat de reușita sa la partea teoretică, urmând ca la începutul lunii august să dea și traseul.

„ADMIS! Mulțumesc tuturor pentru susținere 💪💪💪. Mai am traseul la început de august și am permis!' a fost mesajul din dreptul fotografiei postate.

 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete