Exclusiv UNICA. Radu Petru, bebelușul-minune din viața Melaniei Medeleanu

UNICA IUNIE CU INSERT

Melania Medeleanu îl prezintă pentru prima oară pe Radu Petru, fiul ei de aproape șase luni, în exclusivitate în revista UNICA de iunie!

Melania Medeleanu a știut că-și dorește un copil dintotdeauna, însă nu și-a închipuit niciodată că drumul către bebelușul ei va fi unul atât de dificil. De câțiva ani încoace, Melania și-a dedicat viața copiilor, fie celor din MagiCAMP, fie celor de la afterschool-ul social din Clinceni, pe care l-a fondat cu 8 ani în urmă. Visa să aibă propriul ei copil dar, ca multe alte femei din România, se confrunta cu o problemă de sănătate…

Radu Petru a fost un miracol în viața ei, iar ea e conștientă de acest lucru. Acum, când băiețelul mai are puțin și împlinește jumătate de an, Melania Medeleanu și-a deschis sufletul și a povestit totul despre această sarcină mult dorită, despre bucuriile și tristețea din spatele ei, dar și despre noua etapă a vieții sale, pe care o privește cu entuziasmul oricărei proaspete mămici.

În exclusivitate în revista UNICA de iunie, de azi pe piață, Melania vorbește despre experiența procedurilor de fertilizare, despre semnificația numelor copilului ei, despre planurile de viitor și mai ales despre viața ei din prezent, alături de Radu Petru. Mai multe detalii, dar și primele poze cu Radu Petru, AICI .

Pictorialul cu Melania Medeleanu și fiul ei, Radu Petru, a fost realizat de Alex Gâlmeanu.

Toate fotografiile au fost făcute cu telefonul Huawei P30 Pro. În ediția de iunie, o parte din tirajul revistei Unica are inserat un cadou special – o apă
termală Ivatherm, la prețul de 16,90 lei (revista + produs cosmetic).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse