EXCLUSIV AVANTAJE: HOROSCOP 2022

Horoscop 2022 BERBEC

Horoscop 2022 BERBEC

După câțiva ani grei pentru Berbec, 2022 va însemna o perioadă de expansiune și optimism. Jupiter apare doar la fiecare 12 ani, așa că începeți un capitol nou și vital în viața voastră, care afectează multe domenii. Veți întâlni oameni cu funcții înalte/influenți și veți pune bazelor unor noi prietenii. Poate fi eventual, și un interes romantic, unul pe care l-ați căutat demult, dar v-ați întrebat dacă chiar există. Cei singuri trebuie să-i ia în serios pe cei întâlniți acum, chiar dacă nu se îndrăgostesc de la prima întâlnire. Jupiter în propriul semn este considerat cel mai bun aspect posibil pentru a găsi dragostea adevărată și de durată. Uneori Jupiter reprezintă sosirea unui mentor: printre noii prieteni pe care îi veți face în 2022, s-ar putea să întâlniți pe cineva mai în vârstă și cu mai multă experiență în domeniul dvs., care este dispus să vă ajute să avansați sau să înțelegeți anumite lucruri. Se pare că în 2022 vor conta foarte mult experiența acumulată și inteligența nativă pentru a avansa în carieră.
Când planeta norocului, Jupiter, părăsește Berbecul pe 16 mai 2023, Jupiter se va muta în Taur și va oferi un an fantastic în sectorul financiar în 2023. O mare parte din banii pe care îi veți vedea în 2023 vor fi însămânțați în 2022. Berbecii sunt norocoși în 2022!

Horoscop 2022 TAUR

Horoscop 2022 TAUR

În primele trei trimestre ale anului 2022, există atât de multă energie în viața ta, încât rareori ai experimentat așa ceva. Fiecare planetă pare să ofere încrederea de a găsi și dezvolta oportunități, mai degrabă decât să stai pe loc și să aștepți. Cea mai bună parte a anului este din februarie până în august. Apoi, restul anului va fi petrecut pentru a ajusta unele probleme și a remedia defectele, mai ales din septembrie până la începutul lunii ianuarie 2023.
Pe măsură ce începe anul 2022, Jupiter s-a mutat în Pești, iar aceasta este o veste bună pentru tine: el aduce profituri din munca depusă cu un an înainte, mai ales dacă lucrezi pe cont propriu. Jupiter în Pești îți va extinde foarte mult cercul de prieteni, contactele și colegii. Și ca patron al casei a opta a banilor, acești noi prieteni vor avea o influență directă asupra abilității tale de a face bani. Pentru cea mai bună șansă de a întâlni pe cineva nou, urmăriți luna nouă din 27 august în Fecioară.
Fericitul Jupiter, până atunci, se va afla în cea de-a douăsprezecea casă a problemelor ascunse, așa că o întâlnire bruscă poate avea loc – iar dacă pandemia este încă un prag, se poate întâmpla oriunde, online… Anul tău va fi plin de oportunități și schimbări. Schimbarea poate fi bună – chiar și tu vei fi de acord – pentru că te muți într-un nou loc interesant în cariera ta și, de asemenea, vor fi schimbări în ceea ce privește o relație de dragoste sau de afaceri. Vei fi înconjurat de mulți oameni noi și fascinanti care vor veni în viața ta într-un ritm rapid. Prietenii vor avea grijă de tine anul acesta în moduri pe care nu le-ai mai experimentat până acum, dând un nou sens expresiei „Prietenii tăi sunt familia pe care ți-o faci pentru tine'. Printre noii prieteni pe care ii faci, daca esti singur, unul poate deveni un potențial partener de viață. Este un an mare!

Horoscop 2022 GEMENI

Horoscop 2022 GEMENI

Anul care vine va fi unul dintre cei mai buni ani pentru cariera ta din ultimul deceniu, cu o multitudine de oportunități profesionale la care doar visai în secret. Cele mai bune luni pentru progres profesional vor fi atunci când Jupiter va face turul Peștilor din 28 decembrie 2021 până în 10 mai 2022 – în special luna nouă în Pești pe 2 martie – și apoi din nou între 27 octombrie și 20 decembrie.
Jupiter va fi în continuare în Pești, în casa a zecea, când Marte va apărea în perioada 14 aprilie – 24 mai, cu cea mai bună perioadă a ta, până pe 10 mai. În aceste luni: martie, aprilie și mai, veți fi în centrul atenției, vă puteți deschide o afacere, iar banii vor veni foarte repede.
Pentru Gemeni, 2022 este un an mare pentru carieră, iar dragostea trece pe locul doi. Totuși, pot avea loc câteva episoade romantice, așa că nu vă întristați. Odată ce Jupiter se mută în Berbec, între 10 mai și 27 octombrie, vei avea mult mai mult timp pentru dragoste și o viață personală îmbogățită și s-ar putea să-ți vezi cu ochii un vis pe care ți-ai dorit de mult să-l realizezi.
Acesta va fi un an cu ritm rapid. Vă veți simți uneori ca și cum ați băut prea multă cafea, așa că o să simțiți nevoia de multe pauze.

Horoscop 2022 RAC

Horoscop 2022 RAC

Vă așteaptă un an foarte bun și se anunță un an foarte fericit. Pentru prima dată în 12 ani, norocosul Jupiter se va afla în Pești, un semn de apă care se îmbină perfect cu semnul vostru. Peștii vor fi în casa a noua guvernată de oameni și locuri străine, cărți și învățământ superior. Dacă ați întârziat să mergeți la facultate sau să faceți un curs anume, posibil din cauza limitării impuse de pandemie, faceți cererea înainte de 10 mai sau din 23 noiembrie 2022 până pe 20 decembrie 2022, când Jupiter revine în Pești după o perioadă retrogradă. Jupiter va face, de asemenea, „trigon' cu Soarele – un aspect ceresc important, unul dintre cele mai bune la care ai putea spera – stimulând sănătatea, optimismul și latura romantică. Cel mai bun moment pentru cariera ta vine în luna nouă a Berbecului pe 31 martie, în a zecea casă a progresului în carieră și a prestigiului tău. Luna Nouă deschide un portal de energie care va dura săptămâni întregi, dar se va simți cel mai puternic în zilele următoare evenimentului, după 31 martie. Dacă ești interesat să obții o promovare sau un nou job, calculează-ți pașii imediat după Luna Nouă până pe 4 iulie. Venus va intra în semnul tău pe 17 iulie și va rămâne până 11 august. Este momentul să socializați, să cumpărați haine noi și să găsiți modalități de a vă îmbunătăți aspectul. Puțini vor rezista farmecului pe care îl veți emana. Dacă aveți deja partener, planificați-vă o mică vacanță departe. Ca Rac, ești cel mai fericit atunci când ești învăluit de căldura familiei cu sunetul fericit al copiilor care râd.

Horoscop 2022 LEU

Horoscop 2022 LEU

Anul care vine ar putea aduce o explozie financiară. În 2022, Jupiter va fi în Pești, în a opta
casă a banilor. Așadar începând cu 29 decembrie 2021 până pe 10 mai 2022 — pentru prima dată în 12 ani — șansele să câștigați niște bani în plus sunt imense. Acest lucru este valabil mai ales în săptămânile după Luna Nouă din 2 martie, marcând o lună deosebit de esențială pentru câștigurile financiare. Când vine vorba de dragoste, veți străluci abia la finalul anului 2022 începând cu superba Lună Nouă de pe 23 noiembrie, care se va afla în cea de-a cincea casă a iubirii adevărate, iar zilele care vor urma după Luna Luna din noiembrie vor fi fabuloase. Soarele, Venus și Mercur vor fi adunate acolo, în timp ce Marte se va afla în Gemeni, în a unsprezecea casă a prietenilor influenți până în ianuarie 2023. A spune că veți avea o viață socială activă este un eufemism.
În anul 2022, Leii pare că vor schimba macazul. Din punct de vedere financiar va fi un an la superlativ, cu progrese în carieră și cu șanse deosebite. Căldura prietenilor îi va înconjura, iar Cupidon s-ar putea să trimită mica sa flotă de îngeri în august și septembrie și din nou pe măsură ce te apropii de Crăciun. Nu ești încă entuziasmat? Ar trebui să fii!

Horoscop 2022 FECIOARA

Horoscop 2022 FECIOARA

Este posibil ca ultimii doi ani să fi adus schimbări dureroase în viața ta din cauza pandemiei, dar cel mai rău pare să fi trecut. Pe măsură ce intri în 2022, cu tendința ta de a asculta și de a ține cont de sfaturile autorităților medicale, te vei simți mai în siguranță. Dacă v-ați întâlnit jumătatea, poate doriți să vă logodiți sau să vă căsătoriți în timp ce Jupiter se va afla în Pești din 28 decembrie 2021 până în 10 mai 2022 și apoi din nou când Jupiter se întoarce în Pești din 27 octombrie până pe 20 decembrie 2022. Momentul va fi potrivit atât pentru voi, cât și pentru partenerul de viață, și sunt mari șanse să vă luați un angajament comun, poate fi logodnă sau cerere în căsătorie. Dacă sunteți deja căsătorit, veți constata că partenerul dvs. se descurcă foarte bine în 2022 și, ca urmare, veți avea mai multe opțiuni împreună, să cumpărați o casă, să luați o vacanță de neuitat într-un loc memorabil de pe glob, sau să faceți un copil. Banii de care ai nevoie vor ajunge exact atunci când ai nevoie. Dacă sunteți singur, vă veți descurca cel mai bine atunci când Marte va face turul Capricornului, casa iubirii voastre adevărate, din 24 ianuarie 2022 până pe 5 martie 2022. Acesta ar fi cel mai bun moment pentru a cunoaște pe cineva nou. Aveți un an important, cu noduri de destin, cu un posibil angajament în dragoste, cu șansa de a crește în carieră, puteți primi o sumă generoasă de bani. În a doua jumătate a anului 2022, toată energia de care dispuneți va fi direcționată către cariera ta în plină evoluție, în special în septembrie.

Horoscop 2022 BALANȚĂ

Horoscop 2022 BALANȚA

Ceva special se întâmplă în 2022. Neptun se va întâlni cu Jupiter în Pești pe 12 aprilie pentru singura dată în viața ta. Peștii corespund sectorului tău legat de carieră și job, adăugând grație și frumusețe oricărui proiect profesional.
În 2022, Jupiter își petrece timpul și în Berbec, din 10 mai până în 27 octombrie 2022, și apoi din nou la sfârșitul anului, din 20 decembrie până în anul viitor, pe 16 mai 2023. În casa căsătoriei, a parteneriatelor și a colaborărilor serioase, Jupiter aduce un plus de valoare. Partenerul tău va dori să împingă relația înainte și să te îndemne să-ți iei un angajament, să faci o mutare. Dacă sunteți într-o relație care nu s-a oficializat, este posibil să te logodești sau chiar să te căsătorești anul acesta. În general, aveți un an bun. Va fi un moment minunat în februarie și martie pentru relaxare, împliniri, reușite și dragoste, iar cei singuri se pot întâlni cu acea persoană specială. Pe 6 martie, Marte și Venus se vor uni în Vărsător, casa ta a iubirii adevărate – o zi care cu siguranță ar trebui să declanșeze scântei și va fi o mare chimie între tine și cineva special. Sarcinile la job vor curge într-un ritm constant și va fi mare nevoie de tine. Dacă ți-ai pierdut locul de muncă în timpul pandemiei, poți găsi multe oportunități și oferte de lucru dacă vei căuta, iar dacă lucrezi te vei simți un valoros membru al echipei.

Horoscop 2022 SCORPION

Horoscop 2022 SCORPION

Multă vreme te-ai concentrat asupra carierei tale și a vieții profesionale, dar la finalul lui 2021 ai început să-ți schimbi ușor planurile pentru a aduce un echilibru în sufletul tău. Acum intri într-un an ceresc, liniștit și profund, unul care îți va aduce o schimbare vizibilă. Cu Jupiter benefic și norocos care intră în Pești, în a cincea casă, din 28 decembrie 2021 până pe 10 mai 2022 și, din nou, la sfârșitul anului, te vei bucura de unul dintre cei mai glorioși ani din viața ta pentru dragoste, relaxare, creativitate și copii. Absolut nimic nu va depăși fericirea pe care o vei simți în luna martie. Cea mai norocoasă zi a anului este 5 martie, când Jupiter se unește cu puternicul Soare. Acest lucru se întâmplă doar o dată pe an și vor trece 12 ani până când se va întâmpla din nou în a cincea ta casă a iubirii adevărate. Oricât de grozavă este această zi pentru viața ta amoroasă, va fi greu de învins și financiar. Urmează o creștere minunată a salariului tău obișnuit. Această conjuncție astrală îți guvernează, de asemenea, economiile și bunurile personale, iar dacă activezi în domeniul artei, casa a cincea reprezintă și creativitatea. Pe măsură ce ajungeți la sfârșitul anului 2022, așa cum am spus mai devreme, intrați într-o perioadă în care vă veți bucura de căldura familiei și a prietenilor cu întâlniri speciale de sărbători și veți simți dragostea prin toți porii. Cea mai bună perioadă pentru dragoste va fi atunci când Jupiter iese din retrograd, între 23 noiembrie și 20 decembrie 2022. Deși vor exista unele suișuri și coborâșuri, aveți un an grozav!

Horoscop 2022 SĂGETĂTOR

Horoscop 2022 SĂGETĂTOR

Anul 2022 va fi un an profund diferit pentru voi. Intrați în anumite cercuri de oameni, vă faceți noi prieteni cu care să ieșiți, iar aceasta este o parte din planul vostru în acest an. Vă puteți implica mai mult în rețelele sociale, veți crea mai ușor relații. Saturn vă ajută să vă faceți planuri de viitor, și cumva, va fi implicat și un Vărsător. Veți ieși mai des în oraș, veți cunoaște oameni noi. Săgetătorii aventuroși pot fi puțin ezitanți în privința ideii de angajament, dar dacă găsiți pe cineva care iubește călătoriile la fel de mult ca voi, s-ar putea crea o legătură pe termen lung. Dacă ai găsit deja acea persoană care te inspiră, te iubește și vrea să-și construiască o viață alături de tine, atunci Jupiter în Berbec te va ajuta să petreci mai mult timp împreună cu acea persoană. De fapt, acesta ar fi momentul să faceți o călătorie în străinătate pentru a țese o amintire pe care voi doi o veți prețui mereu. Deși anul acesta va fi mai concentrat pe latura interioară, privată a ta mai mult decât pe fața ta publică, vei avea multe oportunități de a te face remarcat. Iar Jupiter va fi în casa exact opusă casei tale a zecea a onorurilor, premiilor și realizării, împingând energia înainte și înapoi între cei doi poli opuși. Urmărește evenimentele care ies la suprafață în luna plină din 18 martie, susținute de Pluto în Capricorn. O mare parte din ceea ce ați făcut în trecutul recent va fi acum răsplătit, sporindu-vă reputația. Aveți atât de multe lucruri care să vă entuziasmeze în anul care abia începe!

Horoscop 2022 CAPRICORN

Horoscop 2022 CAPRICRON

Puteți începe un proiect nou și foarte important pentru voi care implică scriere, publicitate, marketing. E foarte posibil să vă gândiți să vă faceți propriul site sau refacerea site-ului vechi. Miza va fi mare, dar Jupiter (planeta norocului) va avea grijă să vă aprofundați abilitățile și să negociați bine. Câteva date norocoase pentru tine includ 4 februarie 2022, când Marte face sextil cu Jupiter, fapt ce denotă oportunitatea de a pune un plan în acțiune cu așteptarea unor câștiguri substanțiale și 25 septembrie, când luna nouă în prestigioasa ta casă a zecea a faimei și a onorurilor v-ar putea aduce o ofertă profesională pe care o veți găsi prea bună pentru a fi refuzată. Și viața ta amoroasă va străluci puternic în primul trimestru al anului. Venus și Marte, cele două planete ale iubirii, se vor întâlni de două ori în 2022. Prima dată este pe 16 februarie, când se unesc în Capricorn, trimițându-ți magnetismul la cer. Este fantastic pentru viața ta romantică, așa că arată ce poți! Uranus, planeta evoluțiilor neașteptate, va fi în Taur, a cincea ta casă a iubirii adevărate, și va trimite un bilet de dragoste lui Jupiter în Pești, a treia ta casă a promisiunilor, comunicării și călătoriilor, pe 17 februarie. Ziua Îndrăgostiților poate veni mai târziu pentru tine, dar nu te deranjează! Orice s-ar întâmpla ceva sau cineva va veni din senin și cred că vor fi știri pe care veți dori să le primiți.

Horoscop 2022 VĂRSĂTOR

Horoscop 2022 VĂRSĂTOR

Fii entuziasmat pentru că 2022 este un an plin de poezie, liniștit și cu multe recompense pregătite. Ce an incredibil de pozitiv ai înainte, dragă Vărsător! Ești pe cale să intri într-o perioadă financiară fabulos de generoasă, posibil cea mai bună pe care ai avut-o în ultimii ani. Vei avea oportunități de a călători, de a găsi soluții la întrebările de acasă și de familie și de a negocia contracte profitabile. De asemenea, veți avea șansa de a experimenta dragostea furtunoasă în a doua jumătate a anului până la începutul lui 2023. Sub tutela lui Saturn, vi se cere să abordați ceva nou care necesită concentrare și angajament: ar putea fi căsătoria, nașterea unui copil, începerea unei afaceri, cumpărarea unei case sau începerea unei școli universitare. Dacă acest lucru se întâmpla cu câțiva ani în urmă, nu ați fi fost pregătiți să vă luați angajamente de acest nivel așa cum sunteți acum, dar Saturn (care guvernează conceptul de timp) v-a pregătit pe voi îndeajuns.
Martie și aprilie ar trebui să fie luni spectaculoase pentru viața amoroasă, datorită faptului că Marte va face turul zodiei și vă aduce un plus de încredere între 5 martie și 14 aprilie. Venus aduce farmec și carisma pe același teritoriu începând cu aceeași zi, 5 martie, timp de o lună. Acest lucru este remarcabil, deoarece totul se întâmplă în cea mai norocoasă zi a anului! 5 martie ar putea declanșa o scânteie strălucitoare de dragoste între tine și cineva nou sau, dacă ești într-un cuplu, să reaprindă lucrurile pentru a readuce genul de pasiune de care te-ai bucurat când v-ați cunoscut prima dată.

Horoscop 2022 PEȘTI

Horoscop 2022 PEȘTI

Acesta va fi un an de referință pentru tine, unul de care îți vei aminti pentru totdeauna ca fiind plin de surprize, datorită unei multitudini de aspecte care îți sporesc șansele de a reuși în fiecare domeniu al vieții tale. Sunteți pe punctul de a intra în cel mai bun an financiar din deceniu – posibil din întreaga viață. Acum vin prea multe oportunități de carieră de care poți să profiti deodată, așa că va trebui să faci o selecție și să fii pretențios: accepți sau riști. Activitățile în care intri în acest an pot plăti probabil datoriile acumulate în ultimii ani. Chiar și sănătatea ta se va îmbunătăți și, până la sfârșitul anului, te vei simți mai puternic decât atunci când ai început.
Cea mai bună zi pentru a găsi dragostea sau pentru a cumpăra lucruri noi în casă sau în garderobă va fi 30 aprilie, deoarece în acea zi, Jupiter și Venus se vor întâlni pentru prima dată în zodia ta din ultimul deceniu. Dacă sunteți deja într-un cuplu vă veți concentra atenția unul asupra celuilalt – acordarea deplină a atenției cuiva este unul dintre cele mai sincere cadouri pe care le puteți oferi. Aveți un an destul de strălucitor în 2022, dragi Pești. În timp ce viața amoroasă nu va fi deloc neglijată, te vei descurca incredibil de bine și în carieră, iar veniturile tale vor reflecta statutul tău în creștere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop