Eveniment AVANTAJE: Aliații sistemului imunitar

Evenimentul lunii septembrie desfășurat la restaurantul Spotlight din Veranda Mall a avut ca teme de discuție sensibilitățile organismului și sistemul nostru imunitar.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Invitata specială din partea revistei Avantaje a fost Laura Mușuroaea, digital creator, cu peste 15 ani de experiență în crearea unui conținut relevant pe platformele social media.
Stilul de viață agitat, stresul, alimen­tația dezechilibrată și lipsa de mișcare sunt principalii factori care scad eficiența sistemului imunitar. Așa se face că imediat ce vremea începe să se răcească, bacteriile și virusurile profită de slăbiciunile noastre și ne atacă în forță. Pentru ca iarna care vine să ne găsească în cea mai bună formă, fără să ne confruntăm cu virozele de sezon și să ne bucurăm de sărbătorile iernii, trebuie să avem grijă, ca din timp, să ne întărim imunitatea. Și asta înainte să apară primele strănuturi, frisoane și dureri de gât…
Invitatele noastre ne-au oferit tipsuri, sfaturi și metodele lor pentru ca tranziția de la temperaturile foarte ridicate la cele scăzute să nu reprezinte un stres major pentru organism.

Mulțumim partenerilor: Molekin Imuno, Veranda Mall

img_0614SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

Eveniment AVANTAJE: Cum scăpăm de papiloamele cutanate?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din timp liber