Eva Zaharescu, apariție incendiară la doar 19 ani. Fiica Andreei Berecleanu, costum de baie care arată aproape tot

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu face furori pe Instagram. Tânăra în vârstă de 19 ani arată spectaculos și ea știe acest lucru, motiv pentru care este foarte activă pe rețelele de socializare și postează imagini din ce în ce mai atrăgătoare cu ea.

Eva Zaharescu studiază la Londra, însă ori de câte ori are timp vine în țara sa natală. Aceasta se bucură de o frumusețe grăitoare, gene moștenite de la ambii părinți, însă când vine vorba de profesie aceasta se pare că ar merge pe un drum diferit de cei care i-au dat viața.

Mai exact, către modelling. De ce spunem asta? Ei bine, ea are toate atuurile unui fotomodel de succes. Eva este mândra posesoare a unui corp extrem de bine definit, tras prin inel, iar de curând aceasta a pozat foarte sexy. A purtat un costum de baie albastru din două piese. Acesta este un model foarte îndrăzneț, deoarece sutienul este foarte decoltat, iar slipii minusculi.

Având în vedere că aceste imagini au fost făcute public, se pare că Andreea Berecleanu nu are nimic împotrivă să se afișeze atât de sumar îmbrăcată. Mai mult decât atât, tânăra se află într-o relație cu un bărbat cunoscut în lumea mondenă și mult mai mare decât ea. Este vorba despre Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu.

Cei doi s-au afișat pe rețelele de socializare în ipostaze tandre, ceea ce înseamnă că relația lor este mai mult decât o simplă prietenie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete