Eugenia Șerban: „La un control de rutină am aflat că am două cancere”

Cunoscuta actriță de teatru și de film Eugenia Șerban a avut o apariție spectaculoasă în cadrul emisiunii „La Măruță'. Într-o superbă rochie roz și o tunsoare care i se potrivește de minune, actrița a povestit despre cumpăna prin care a trecut acum doi ani.

La un control de rutină, aceasta a aflat că are două tipuri de cancer. Vestea a fost șocantă, mai ales că este una dintre persoanele care bifează controalele anuale de rutină.

Aceasta a povestit despre cea mai importantă persoană din viața ei, pentru care a și luptat: fiul ei.

„A venit băiatul meu la mine când am aflat  – tatăl lui nu mai trăiește de când el avea 18 ani – și mi-a spus așa: «dacă și tu mă părăsești, n-are sens să mai trăiesc». Atunci am avut de ales, să rămân lângă el. Mesajul lui a fost totul. Nu m-am mai gândit decât că trebuie să trăiesc.'

„Este o boală foarte parșivă'

Actrița a tras un semnal de alarmă asupra importanței depistării precoce a bolii. „Dacă un cancer este descoperit la timp, în fază incipientă, se poate trata fără nicio problemă. Am mers la un control de rutină și am aflat în acea zi că am două cancere: cancer la sân și cancer ginecologic, ovarian. Cancerul nu doare decât într-o fază finală. Este o boală foarte parșivă. Nu simți nimic decât într-o fază târzie. Controlul de rutină este foarte important, mai ales după 40-45 de ani.'

Eugenia Șerban a povestit și despre susținerea pe care a primit-o și din partea Mirabelei Dauer, care a încurajat-o spunându-i: „nu s-a născut cancerul care să ne doboare pe noi. Te bat dacă te mai aud plângând'. De altfel, și Mirabela Dauer s-a confruntat cu acest diagnostic recent, episodul respectiv i-a marcat existența.

Cea mai importantă lecție pe care a învățat-o Eugenia Șerban după această experiență?

„Am învățat că trebuie să fiu pe primul loc. Să fiu eu bine cu mine. Și abia apoi ceilalți. (…) Am învățat să nu mai las pe mâine orice lucru ar putea să mă bucure azi', a spus ea în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

 

Eugenia ȘerbanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Alina Pușcău, primele declarații după ieșirea din spital

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete