ESWT – terapia cu unde de soc care te scapa de durere in 10 minute

Shockwave sau „terapia durerii” este o noua tehnologie care utilizeaza undele de soc pentru a trata durerile cronice ale sistemului musculoscheletal. Terapia Shockwave, disponibila la MedLife, are la baza generarea de energie inalta intr-un timp foarte scurt, cu o viteza care depaseste viteza sunetului.

ESWT, Shockwave ESWT, Shockwave

„Unda de soc creeaza presiune asupra tesuturilor afectate, ceea ce duce la cresterea permeabilitatii celulare, stimuland microcirculatia si metabolismul celular, grabind astfel vindecarea, precum si dizolvarea depunerilor calcare”, a explicat dr. Mihai Rascu, medic specialist ortopedie MedLife.

Terapia durerii trateaza urmatoarele afectiuni:

  • pintenul calcanean („cioc la calcai”);
  • durerile de genunchi (inflamatiile tendonului rotulian si cvadricipital);
  • durerile de sold, de umar, de cot si de spate (puncte musculare dureroase la nivelul musculaturii paravertebrale);
  • durerile la nivelul tendonului achilean;
  • fracturile de stres;
  • necroza avasculara;
  • intarzierile sau lipsa de consolidare osoasa;
  • leziunile tegumentare cronice (ulcere varicoase).

Disponibila la MedLife, terapia ESWT cu unde de soc este o procedura nonchirurgicala, complet lipsita de riscuri si complicatii.

„Efectuarea acestei terapii nu necesita anestezie sau tratament medicamentos, dureaza intre 10 – 20 de minute, iar recuperarea este rapida, cu reluarea imediata a programului normal. Terapia cu unde de soc are o rata de succes de 80% in eliminarea durerii cronice si, mai mult decat atat, stimuleaza circulatia locala favorizand astfel refacerea tesuturilor inflamate, creste mobilitatea musculara si articulara”, a adaugat dr. Mihai Rascu de la MedLife.

Pentru majoritatea afectiunilor sunt necesare intre 3 si 5 sedinte, cu o pauza de 5 – 10 zile intre ele. Tratamentul poate fi efectuat numai in urma unui consult de specialitate, necesar pentru a determina daca pacientul se califica sau nu pentru procedura. La MedLife, pretul unui tratament complet (3 sedinte) pentru durerile de spate, calcai, umar, sold, genunchi si cot este de 550 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate