Ești pasionat de ciclism sau ai un copil de peste 10 ani care împărtășește acest hobby? Prima ediție L’Étape România by Tour de France vă așteaptă să descoperiți Bucureștiul fără trafic

Avem o veste bună pentru amatorii acestui sport pe două roți: prima ediție a competiției LÉtape România by Tour de France se va desfășura pe 28 august în Capitală și-i va provoca pe cicliștii amatori, nu doar pe cei de performanță, să trăiască o experiență legendară pe unul dintre cele trei trasee.

Viziunea din spatele conceptului LÉtape by Tour de France, prezent deja în peste 20 de țări, este de a descoperi destinații captivante pe două roți, simțindu-te, totodată, precum un ciclist în Turul Franței. Spre deosebire de clasicul Tour de France, LÉtape este destinată atât cicliștilor cu experiență, cât și amatorilor veniți din țară sau de peste hotare, care vor să pedaleze și dețin fie bicicletă de tip mountain bike, fie bicicletă de șosea. Ediția de la București va avea o cursă dedicată și celor care au peste 10 ani. Aceasta se numeste CITY ADVENTURE, are 14 km, iar participanții vor lua startul din fața Palatului Parlamentului și vor trece pe lângă repere ale orașului precum Muzeul Național de Istorie a României, Palatul CEC, Primăria Municipiului București, Palatul Regal. Este un prilej bun pentru cei care împărtășesc acest hobby al pedalatului să exploreze Capitala fără trafic.

21/07/2019 – Etape du Tour – Albertville – Val Thorens

Competiție vs. emoție

Toți cei care vor să descopere importanța minutelor și valoarea secundelor și care visează să întâlnească legenda, se pot înscrie pe oricare dintre cele trei trasee dezvoltate de specialiști. Al doilea traseu ca și amploare  este THE RIDE, care are 42 de km și este alcătuit dintr-o singură buclă, cu startul din imediata vecinătate a Palatului Parlamentului. Ruta trece prin puncte importante și locuri emblematice din capitală, precum Bd. Unirii, Arena Națională, Muzeul Național de Istorie a României, Palatul CEC, Primăria Municipiului București, Palatul Regal, Ateneul Român, Palatul Victoria, Arcul de Triumf, Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”. Cel mai lung traseu este THE RACE, care are 85 de km și este alcătuit din 2 bucle THE RIDE. Participanții care doresc să se înscrie în cursele The Ride și The Race trebuie să aibă peste 15 ani.

21/07/2019 – Etape du Tour – Albertville – Val Thorens : vainqueur Cedrick DUBOIS (FRA)

Hărțile traseelor sunt disponibile aici:

The Race 85 KM – https://romania.letapebytourdefrance.com/route/0   

The Ride 42 KM – https://romania.letapebytourdefrance.com/route/1 

City Adventure 14 KM – https://romania.letapebytourdefrance.com/route/2

Alege cursa preferată și vino să punem România pe harta internațională a ciclismului odată cu prima ediție a competiției care scrie istorie de aproape 30 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial