Este sau nu senzațională Ana Morodan?

Ana Morodan coperta

Ana Morodan este, cu siguranță, un personaj. Fie că o descoperim în cadrul unei conferințe în care explică ce și cum a făcut ea ca să fie ce este astăzi. Fie că o urmărim în Asia Express unde și-a bătut recordul personal de înjurături pe minut. Fie că o analizăm în cadrul unei ședințe foto pentru cel mai nou brand care a angajat-o să-i fie imagine.

Ana Morodan este o poveste, dar ce o face să fie așa de specială. Am analizat personajul și am reușit să descoperim care sunt acele 5 secrete de stil care au transformat-o pe Ana Morodan într-un personaj cu așa de multă influență.

  1. Pene, paiete, dantelă fină și dresuri plasă. Fie că este cină, fie că este mic dejun, aceste accesorii sunt cărți de vizită pentru distinsa „contesă'.
  2. Ruj roșu și ojă roșie. All day, all night și nimic altceva. Atenție mare la ruj, musai musai să fie rezitent la transfer pentru că unei contese nu i-ar pica bine să se prezinte în societate cu ruj incomplet și dinți roșii.
  3. Adoră pietrele preţioase. Desigur, să fie cât mai mari şi cât mai multe. Bijuterii supradimensionate, inele, cercei, diademe, toate să fie cu pietre. „Moda ține de preferințele și stilul fiecărei femei. Aceasta trebuie să fie regula general valabilă atunci când vine vorba despre accesoriile pe care alegem să le purtăm sau chiar oferi drept cadou! Piesele supradimensionate nu ies niciodată din trend de aceea chiar și iarna aceasta este musai să purtăm diafanul, povestea glaciară, recele, dar nu atât de rece. Bijuterii bătute în cristale, geometrii, modele care „imită' piese vestimentare feminine, bijuterii care să transmită mesaje în concordanță cu ideea de familie, de poveste de iarnă, de imagine în fața șemineului”, declară Claudia Florentina, specialist bijutier.
  4. „Niciodată nu am destule poşete vintage şi mereu găsesc câte una împodobită cu altfel de pietre semiprețioase, diferită de cele câteva zeci pe care le-am adunat deja. Oare asta mă clasifică drept colecţionară sau babetă nebună?!', povestește Ana Morodan, atunci când vine vorba despre poșete.
  5. Iar, la final, să-i dăm Cesarului ce este al Cesarului. „Îmi plac rochiile pentru că mă scutesc să pierd timpul în faţa dulapului şi nu mă solicită prea mult creativ. O piesă bine croită, câteva bijuterii superbe şi sunt gata sa cuceresc lumea!', conchide fosta participantă Asia Express.

Hai să cucerim și noi lumea!

Foto: Facebook

Citește și:

Cuvintele lui Gabriel García Márquez îți vor schimba viața

Cum să îți protejezi pielea în perioada sezonului rece

Cum scapi de cicatricele produse de acnee

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete