Este oficial! Sunt părinții unei fetițe! „Suntem complet îndrăgostiți de ea”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Artistul Ed Sheeran și soția lui, Cherry Seaborn, sunt oficial părinți. Solistul și Cherry au devenit părinții unei fiice, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Cântărețul a dezvăluit că a devenit tată pentru prima oară în mediul online, publicând o imagine în care este surprinsă o pereche de șosete pentru bebeluși.

Este oficial! Sunt părinții unei fetițe! „Suntem complet îndrăgostiți de ea”

„Ello! Un mic mesaj din partea mea. Am o veste personală de împărtășit cu voi”, a scris artistul în vârstă de 29 de ani.

„Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate, Cherry i-a dat naștere fiicei noastre frumoase și sănătoase, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea.”

„Atât mama, cât și bebelușul sunt bine și suntem în al nouălea cer de bucuroși”, a continuat. „Sperăm să ne puteți respecta intimitatea în aceste momente.

Multă iubire vă transmitem și vă voi revedea curând, Ed x”, a încheiat muzicianul. Vestea vine la un an de la confirmarea mariajului său cu Cherry prin piesa Remember the Name, de pe ultimul său album.

„Watch how the lyrics in this song might get twisted / My wife wears red but looks better without the lipstick.” – >

„Privește cum versurile acestei piese vor fi răstălmăcite /  Soția mea poartă roșu, dar arată mai bine fără ruj.”

Deși foarte reținut în privința vieții sale private, Ed a dezvăluit că piesa a compus-o înainte ca el și Cherry să-și oficializeze relația, fiind convins că vor fi soț și soție când melodia va fi lansată.

Perechea s-a cunoscut când artistul era în vârstă de doar 11 ani și s-au reîntâlnit în urmă cu ceva timp în Statele Unite ale Americii.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Ce semnificație are colierul pe care Meghan Markle l-a purtat la gât în timpul turneului din Africa?

Kate Middleton a plâns chiar în ziua nunții cu prințul William! Ce detaliu a reușit să o întristeze?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete