Este oficial! Christina Ich și Alex Pițurcă au luat-o pe drumuri separate: „Ne-am acordat spațiu”

Christina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit, iar frumosul model a transmis pe contul său de Instagram care au fost motivele care au dus la această decizie. Cei doi au împreună un băiețel și datorită lui vor fi în continuare în relații amiabile.

Christina Ich a confirmat despărțirea de cel care i-a fost alături câțiva ani, postând un mesaj lung pe Instagram la secțiunea Instastory.

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau dacă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni.

Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, calvar. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil.

Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră', a scris Cristina ICH pe rețelele sociale.

De asemenea, frumoasa brunetă a mai spus că ei vor rămâne buni prieteni și se vor implica activ în creșterea băiatului lor, Noah. Cât despre Alex Pițurcă, aceasta a dezvăluit care este atitudinea lui față de micuț.

„Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o sa schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final.

Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect.', a adăugat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete