Ernest, dezvăluiri picante despre experiența sa la „Big Brother”, la 14 ani de la difuzarea emisiunii: „Izolarea m-a făcut să mă îndrăgostesc”

Ernest Takacs Francisc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi. El a devenit cunoscut în urma participării la reality show-ului „Big Brother', iar de atunci s-a lansat în televiziune și a prezentat mai multe emisiuni.

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Ernest a povestit cu sinceritate despre experiența acestui show controversat de televiziune, care i-a schimbat radical viața. După „Big Brother', el a început o nouă viață, iar de aici au început să curgă proiectele.

Vezi pozele

Ernest, dezvăluiri picante despre experiența sa la „Big Brother', la 14 ani de la difuzarea emisiunii

Ernest a mărturisit cum s-a îndrăgostist de Andreea Vasile, care era și ea concurentă la „Big Brother'.

„De ce am participat la „Big Brother'? Probabil ca și toți care au participat la „Big Brother', ca să câștig potul. Pe vremea respectivă, nu prea te gândeai să participi la o emisiune TV având ca și scop o rampă de lansare în domeniul televiziunii, nu o luai ca pe o oportunitate să te faci remarcat. Se punea la bătaie un pot, la vremea respectivă era 50.000 de euro. A fost poate una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea, pentru că acolo nu trebuia să fii nimic decât tu însuși. Clar a fost un experiment, pentru că nu te poți pregăti pentru așa ceva. Nu știi cum vei reacționa cu acei oameni, multe lucruri nu le ști. Greu nu a fost deloc, nu era ca și cum ai fi fost închis în niște condiții grele, sau ca și când dacă ți-ai fi dorit să ieși de acolo nu puteai.

Existau în fiecare săptămână niște sarcini, care îți ocupau tot timpul. De ce spus că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe, pentru că în timpul în care stai acolo ajungi să descoperi o mulțime de lucruri pe care nu le știai despre tine. Ajungi să capeți o altă încredere în tine. Ca și adolescent cauți să fii validat de cei din jur.

A te îndrăgosti într-un astfel de show este o mină de aur, iar asta este marea capcană a acestui experiment. În momentul acela producătorii emisiunii vor face tot posibilul, ca pe unul dintre cei doi să-i scoată. În felul ăsta crește drama, crește tensiunea, în felul ăsta crește și audiența, dar acum vorbește profesionistul din mine. Big Brother nu implică actori, implică oameni care nu sunt pregătiți pentru capcanele acestui show.

La momentul respectiv, chiar mă îndrăgostisem lulea, culmea. Mie la început nu-mi plăcea de Andreea. Ca și fizic îți place, dar niciodată nu m-am gândit că aș putea să fac casă bună cu această femeie. Dar uite că izolarea a făcut ca, în două luni de zile, o persoană plăcută fizic, dar și comportament, ca și caracter, dar era ceva care nu m-ar fi atras neam. Dar totul a fost din cauza izolării,' a mărturisit Ernest, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

În prezent, Ernest prezintă emisiunea „Ochii din umbră', la Kanal D, iar de-a lungul anilor a prezentat „Pe banii părinţilor' și „Trădati în dragoste', la Prima TV.

Pentru a vedea mai multe imagini cu concurenții de la emisiunea „Big Brother', deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, unica.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ea este femeia din spatele succesului său! Cum arată soția lui Ernest?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete