Era însărcinată și totuși a urcat pe scena de la „Românii au talent”! Povestea impresionantă a dansatoarei Nadia Buduruși

Nadia BudurusiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Nadia Buduruși a participat anul trecut la concursul „Românii au talent', unde a reușit să se califice în finala sezonului șase al concursului. Acum, ea a pregătit un show unic în România, o combinaţie inedită de pole şi silk, pentru simifinala de vineri, a concursului din acest an.

Puțini știu că însă că în urmă cu cinci luni, Nadia a devenit mama pentru a două oară, însă nu a renunţat nicio clipă la antrenamente şi la dorinţa de a face performanţă. În luna mai a acestui an a reprezentat ţară noastră la un concurs în Ungaria, Pole Theatre Hungary, unde s-a clasat pe locul al doilea.

Frumoasă sportivă a obținut rezultate remarcabile la toate competiţiile la care a participat. Vinerea această este pregătită să surprindă încă o dată românii cu elegantă şi graţia mişcărilor ei.

„Sunt super emoţionată că voi urcă din nou pe scenă de la „Românii au talent'. Anul trecut, în finală, eram însărcinată în două luni. După semifinală am aflat, dar am vrut să rămână un secret atunci şi să dau totul în competiţie. După finală, am organizat primul concurs naţional Miss Pole Dance România şi am găzduit Campionatul Mondial. Am participat şi eu, deşi eram însărcinată în cinci luni. Acum îmi aduc aminte cu bucurie de tot ce mi s-a întâmplat în ultimul an şi de parcursul meu la „Românii au talent'. Totul a fost fascinant, am trăit emoţii de nedescris şi foarte multă fericire. Ştiu ce este în sufletul concurenţilor, le urez mult succes, să aibă încredere în talentul lor şi să se bucure de fiecare clipă petrecută aici', a spus Nadia Budurusi.

Mihaela Tudor

Citește și:

Depășește-ți limitele cu pole fitness

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sport si sanatate