Enrique Iglesias și Anna Kournikova: Cele mai dulci fotografii cu cei trei copii ai lor

Enrique Iglesias și Anna Kournikova își țin în mare parte cei trei copii, Nicholas, Lucy și Mary, în afara luminii reflectoarelor, dar părinții mândri împărtășesc ocazional fotografii adorabile ale lor.

Cântărețul și vedeta de tenis au început să se întâlnească în 2001, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului de la piesa sa „Escape'. După o scurtă despărțire, cei doi au devenit în secret părinți avându-i pe gemeni în decembrie 2017.

Iglesias și Kournikova i-au arătat pe copii fanilor în ianuarie 2018 pe Instagram. „My Sunshine', au scris vedetele în dreptul postării cu copii.

„Este incredibil să o urmărești. Este o mamă atât de grozavă. Este incredibil să privești o mamă făcând ceea ce face, atunci când instinctul ei începe', a declarat cântărețul despre trecerea sportivei în noul ei rol pentru ziarul britanic The Sun, în 2018.

În ceea ce îl privește pe Iglesias, a fost deschis să renunțe la carieră pentru a fi tată cu normă întreagă.

„Sunt zile în care aș minți dacă aș spune că nu mi-a trecut prin cap să mă retrag. Probabil că asta ar putea deveni realitate în viitorul apropiat. Poate că nu mă văd făcând altceva decât câteva piese și atât', a spus el.

Kournikova a adus pe lume o fetiță, Mary, în ianuarie 2020. Fanii au aflat când fratele său, Julio Iglesias Jr., a dezvăluit că Enrique „are acum trei copii'.

Artistul hitului „Hero' a confirmat fericita veste în februarie 2020. „My Sunshine 30.01.2020', a scris el în dreptul unei fotografii pe Instagram în care ținea nou-născutul.

Recent, Kournikova a postat un filmuleț în care cei trei copii se plimbau cu o mașinuță roșie. La volan se află Nicholas, iar fetele radiau de fericire în timp ce fratele lor le distra.

Doamne, cât de frumoși sunt!', Sunt adorabili!', Ce trio!', Ce mari s-au făcut!', La fel de frumoși ca părinții lor', au fost câteva dintre multitudinea de mesaje primite de la fani.

MarySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Iglesias și Kournikova nu au dezvăluit încă dacă sunt căsătoriți sau nu, deși au vorbit despre acest subiect în termeni vagi. „Nu este important pentru mine', a spus ea pentru Women Health în 2011. „Sunt într-o relație fericită – asta este tot ce contează'.

Muzicianul, la rândul său, a declarat pentru E!News în 2016 că nu „ai nevoie de o bucată de hârtie pentru a arăta că iubești pe cineva'. Cu toate acestea, el a sugerat că ar putea fi deja soț și soție, adăugând: „Cine știe ce ne rezervă viitorul … sau trecutul'. În plus, a adăugat „Iglesias' la numele ei în biografia ei de pe Instagram.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro