Endomedicare Academy, CENTRU DE EXCELENȚĂ în diagnosticul și tratamentul endometriozei, a obţinut cel mai înalt nivel de certificare EuroEndoCert

Endomedicare Academy primul centru de elecție din România și Europa de Est dedicat înfrângerii endometriozei, afecțiunea care împiedică femeile să fie mame – a primit cea mai prestigioasă calificare europeană.

Ȋn urma unui proces de evaluare riguros și complex, care a urmărit expertiza ca număr de intervenţii realizate, respectarea protocoalelor și standardelor terapeutice, managementul chirurgical multidisciplinar ȋn intervenţii complexe de endometrioză, eficienţa și calitatea actului medical și evaluarea calităţii vieţii pacientelor după intervenţii chirurgicale de endometrioză, Endomedicare Academy a obţinut cel mai ȋnalt nivel de certificare din partea auditorului european EuroEndoCert.

Încă de la înființare, din 2017, Endomedicare Academy a propus comunității medicale din România o viziune nouă asupra acestei patologii complexe-endometrioza-ce impune o perspectiva 360 de grade si o abordare pluridisciplinara care sa asigure complementaritate, integrarea conduitei terapeutice si oferirea de solutii personalizate fiecarei paciente care ni se adreseaza.
Endomedicare Academy și-a propus schimbarea paradigmelor patologiei, impunând noi standarde chirurgicale prin chirurgia minim invazivă în peste 99% dintre cazurile de endometrioză profund infiltrativă abordând chirurgia laparoscopică și robotică, tehnologie de ultimă generație pe care prof. dr. Elvira Brătilă a inițiat-o în chirurgia ginecologică din Romania.
Endomedicare Academy si-a dedicat activitatea educarii si formarii comunitatii profesionale, integrând un program de mentorat dedicat patologiei, oferind specialiștilor oportunitatea de a se instrui și de a-și dezvolta abilitățile chirurgicale.
Cu o expertiză de peste 450 de intervenții în cazuri complexe de endometrioză profund infiltrativă, centrul Endomedicare Academy a devenit un centru-reper în managementul acestor cazuri care exced zona pelvină, necesitând echipă multidisciplinară, constituind un model de urmat pentru alte centre dedicate endometriozei din România și un suport de Mentorship Advice în intervenții complexe de endometrioză.
Certificarea EuroEndoCert este o recunoaștere a dedicării echipei Endomedicare Academy acestei misiuni-luptă cu endometrioza-și angajamentul de a trata cu onestitate și responsabilitate pacientele care suferă de această boală, oferindu-le expertiza necesară si un act medical de calitate, potrivit ghidurilor existente în Europa și la nivel internațional.
Excelența nu este o simplă declarație, ci este un obiectiv ambițios, pe care îl poți îndeplini numai dovedind știintă, expertiză, oferind constant un act medical de calitate pacientelor, la standardele impuse și validate de experți și auditori certificați. Suntem onorați pentru această recunoaștere și bucuroși să împărtășim cu dumneavoastră acest efort de echipă, o echipă dedicată constant evoluției domeniului endometriozei, într-un obiectiv convergent către sănatatea și binele pacientelor noastre.'
Prof. Dr. Elvira Bratilă

Parteneri educaționali:

Gedeon Richter

Societatea de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană

Spitalul Monza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial