Emoții mari pentru Nadine. Frumoasa vedetă a susținut examenul maturității la 44 de ani

La 38 de ani, Nadine s-a hotărât să se înscrie la un liceu fără frecvență, la seral. Ea este una dintre persoanele care au demonstrat că atunci când se vrea, se poate, chiar dacă pare imposibil mai ales după o anumită vârstă.

Pe timpul liceului, s-a pus cu burta pe carte și rezultatele au fost pe măsură. A excelat la materiile ei preferate și a luat note mari, dar nu s-a lăsat descurajată atunci când a mai primit un 7, de exemplu, la geografie. A ales să meargă mai departe și să-și împlinească un vis.

Luni, 28 iunie, absolvenții de liceu au susținut prima probă a examenului de Bacalaureat. Nadine, în vârstă de 44 de ani, s-a alăturat tinerilor de 18 ani și a trăit la aceeași intensitate emoțiile primei probe.

„Au trecut cinci ani ca vântul şi ca gândul. De aceea îndemn pe oricine nu şi-a terminat şcoala să se întoarcă, să o ia de unde a lăsat-o, pentru că trece repede şi pentru că merită', a fost mesajul lui Nadine pe pagina personală de Facebook.

„Luni am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea – prima zi de BAC. M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar acum, extrem de emoţionată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat şi eu una dintre probele examenului maturităţii.

Pentru mine, frumuseţea acestui moment are şi un simbolism aparte, şi anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/repara o bucată din viaţa sa, aşa încât să îi fie mai bine pe mai departe şi, totodată, să poată face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă', a continuat Nadine Voindrouh.

De asemenea, frumoasa vedetă a fost profund emoționată de prezența unor oameni care au îndrumat-o pe parcursul anilor de liceu. Aceștia au venit la porțile instituției unde se aflau elevii lor pentru a-i susține și pentru a le oferi câte o îmbrățișare.

„În mod neaşteptat, această zi a fost încununată de prezenţa, în faţa liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuţa Cornelia Drondoe, şi a directorului liceului unde am terminat şcoala. Aceşti oameni au venit la prima oră la locaţia examenului şi au aşteptat acolo cu emoţii, până a ieşit fiecare elev de-al lor din examen, pentru ca elevii să îi ştie alături.

Probabil că mai există astfel de profesori, de directori de liceu, însă eu n-am mai auzit. Gestul lor m-a emoţionat profund. Directorul făcea poze elevilor doritori de amintiri, iar profesoara de română împărţea îmbrăţişări celor emoţionaţi, având grijă să recapituleze, în zbor, pentru fiecare dintre noi, şi curentele literare', a mai adăugat vedeta.

Nadine are un băiat în vârstă de 10 ani, Noah, pentru care reprezintă un adevărat exemplu. Ea i-a fost „colegă' și au învățat împreună.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete