Emma Heming, declarații neașteptate despre demența lui Bruce Willis
Emma Heming a dat primul interviu oficial la televizor de când a fost făcut public diagnosticul de demență al soțului Bruce Willis, recunoscând că este „greu de știut” dacă actorul este conștient de starea sa și de deteriorarea sănătății.
Potrivit Page Six, fostul fotomodel a apărut luni în emisiunea „Today”, alături de Susan Dickinson, CEO al Asociației pentru degenerare frontotemporală, pentru a ajuta la lansarea Săptămânii mondiale de conștientizare a demenței frontotemporale.
„Demența este grea. Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce, sau pentru mine, sau pentru fetele noastre. Când spun că este o boală de familie, chiar este”, i-a mărturisit Emma Heming, în vârstă de 45 de ani, coprezentatoarei emisiunii „Today”, Hoda Kotb.
În martie 2022, familia lui Willis a dezvăluit public faptul că acesta a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune care afectează procesarea limbajului și abilitățile de comunicare ale unei persoane.
De asemenea, Bruce Willis s-a retras din actorie în acel moment. Apoi, în februarie 2023, familia lui Willis a dezvăluit că starea lui Willis a „progresat” și că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.
Emma Heming, care se autointitulează cu mândrie „partenera de îngrijire” a lui Willis, a declarat că aflarea diagnosticului actorului din „Die Hard” „a fost o binecuvântare și un blestem”.
„Să înțeleg, în sfârșit, ce se întâmplă, pentru a putea fi în acceptarea a ceea ce este. Asta nu face ca totul să fie mai puțin dureros, dar faptul că sunt… la curent cu ceea ce i se întâmplă lui Bruce face ca totul să fie puțin mai ușor”, a explicat ea, potrivit sursei citată anterior.
Emma Heming, care le are cu actorul pe fiicele Mabel, de 11 ani, și Evelyn, de 9 ani, a declarat că diagnosticul lui Willis „le învață atât de multe, cum să iubească, cum să aibă grijă, și este un lucru cu adevărat frumos printre tristeți”.
Totuși, nimic din toate acestea nu a fost ușor pentru familie. În august 2023, Heming a intrat pe Instagram pentru a le spune celor care o urmăresc că întotdeauna încearcă să „caute ceva frumos” în zilele ei „stresante”.
„Știu că pare că nu-mi trăiesc viața cea mai bună, dar trebuie să fac un efort conștient în fiecare zi pentru a trăi cea mai bună viață pe care o pot. Fac asta pentru mine, fac asta pentru cei doi copii ai noștri și [fac asta pentru Bruce, care nu ar vrea ca eu să trăiesc altfel. Așa că nu vreau să se înțeleagă greșit că sunt bună, pentru că nu sunt. Nu sunt bună.”
Soția celebrului actor a adăugat că încearcă să dea „tot ce are mai bun” în fiecare zi. Cu toate acestea, ea a recunoscut că este o sarcină zilnică care „nu este deloc ușoară”, dar este una pe care o consideră „foarte importantă” pentru „binele ei și al familiei sale”.
Heming și Willis, în vârstă de 68 de ani, s-au căsătorit în martie 2009, înainte de a-și reînnoi jurămintele în 2019. Actorul a fost căsătorit cu prima sa soție, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, din noiembrie 1987 până în octombrie 2000. Ei sunt părinții fiicelor Rumer, în vârstă de 34 de ani, Scout, în vârstă de 32 de ani, și Tallulah, în vârstă de 29 de ani.
Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.
E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.
Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea
Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.
Interviu în exclusivitate:
Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: „Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”
https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/