Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, a fost cerută în căsătorie, în direct, la TV. Cine este logodnicul ei?

Lucrurile par să se așeze în viața frumoasei Emily Burghelea. Aceasta a avut parte de o surpriză în direct, la Teo Show, iubitul său cerând-o de soție. Emily este extrem de fericită și a declarat că proaspătul logodnic este tot ce și-a dorit.

Blondina a fost surprinsă de faptul că iubitul ei a avut curajul de a apărea la televizor și de a face acest pas în fața unei țări întregi. Pentru că nu este o persoană publică și nici nu vrea acest lucru, bărbatul a venit în platou purtând mască, ochelari și o pălărie.

„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!

Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct' , a spus Emily Burghelea pentru CANCAN.RO.

Foto: Instagram Emily Burghelea

„Mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze'

Emily Burghelea este în al nouălea cer și a declarat că nu va regreta că a spus „DA'. Aceștia locuiesc de foarte mult timp împreună și de curând s-au mutat în casă nouă. Fosta asistentă de la Acces Direct a dezvăluit care este ocupația bărbatului iubit.

„Este genul de persoană care preferă să nu facă parte din mediul online DELOC. Nu are Instagram, nici Facebook, deși are cea mai bună firma de IT din București, face inteligență artificială, site-uri și chiar aplicații. Este diferit! Cred că asta m-a și făcut să mă îndrăgostesc de el! Acum, pentru că a avut curajul să apară la TV, i-am făcut Instagram, cu sau fără voia lui, așa că îl puteți găși online. @iubitul_lui_emily.

Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri. Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!', a adăugat Emily.

Foto: Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro