Emilia Dorobanțu, dezvăluiri despre implicarea soțului ei în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin: „Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic”

Vezi pozele

Emilia Dorobanțu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Artista a acceptat să vorbească sincer despre perioada dificilă în care familia ei a fost implicată într-un scandal mediatic.

Cântăreața susține că a fost o perioadă destul grea cea în care a aflat din presă că soțul ei ar fi implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin.

Emilia Dorobanțu, dezvăluiri despre implicarea soțului ei în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin

„Multă lume m-a întrebat dacă am creat acest scandal ca să mă ridic. Nu sunt o persoană de scandal. Am muncit încă de mică, am fost la concursuri, la festivaluri, nu e deloc stilul meu. Soțul meu a fost implicat în divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, am aflat și eu din presă. De fapt am fost sunată în timp ce o plimbam pe fetița noastră de 1 an și 8 luni prin parc', a mărturisit Emilia Dorobanțu, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars.

Cum a reacționat când a aflat că este „târâtă'  într-un scandal, ce a spus soțul ei și cum au reușit să lase în urmă această poveste, cântăreața Emilia Dorobanțu povestește, duminică, în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Foto: Antena 1

Citește și:

Are 71 de ani, dar nimeni nu o crede, iar ridurile nu se văd pe chipul ei! Laura Lavric a dezvăluit care este secretul tinereții sale

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Dana Grecu este însărcinată! Primele declarații ale prezentatoarei TV care se pregătește să devină mamă pentru a treia oară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete