Emi de la Noaptea Târziu, gata de a veni acasă devreme. Când va avea loc nunta: „Doamne ferește să nu se întâmple”

Emi de la Noaptea Târziu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina, iubita sa. Aceasta din urmă a fost cerută de soție anul trecut când colegul lui Cuza se afla la filmările emisiunii „Asia Express', însă ea a văzut totul abia când s-a difuzat micile ecrane. Evident, răspunsul ei a fost „DA', iar acum se pregătesc de nuntă.

Emi se va căsători cu Mădălina anul viitor la începutul verii. Evenimentul va avea loc la București și va fi unul simplu, amândoi dorindu-și ca invitații să se simtă în largul lor.

„Nunta o să fie la anul, în principiu în iunie. Doamne ferește să nu se întâmple ceva neprevăzut. Tradițional, la modul pe tradiții, nu, vrem ceva tradițional gen cu mersul la biserică, la modul acesta. N-o s-o ducem la modul de nuntă anii 70, la modul ăla, tradiții, că Bucureștiul nu ne permite. O să o facem în București, noi chemăm ambele familii. Eu din partea Olteniei, Mădă din Botoșani, mutați fiecare prin Mangalia, Timișoara, toată țara, pe la Sibiu, pe la București.

Ne reunim aici, la București, pentru că ar fi fost foarte, foarte greu să o facem cumva să mulțumim pe toată lumea. Ne dorim o nuntă fără lux și opulență. Pentru fiecare om, lux și opulență reprezintă câte ceva. Vrem să facem o nuntă care să ne placă amândurora', a declarat Emi, potrivit spynews.ro.

Planurile lor de viitor sunt mărețe, iar faptul că la anul vor deveni soț și soție este un prim pas spre formarea unei familii. De asemenea, cei doi se gândesc și la un bebeluș, însă Mădălina vrea să rămână însărcinată după nuntă.

„Cu siguranță nu va exista niciun copil până la căsătorie. Pentru că ea mi-a spus clar că nu vrea să fie miresică cu burtică. Se poartă, dar ea e un pic mai tradițională. Vrea să facă mai întâi nunta în fața Domnului și după să facă copilul', a mai spus Emi.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete