Elwira Petre, schimbare radicală de look?

Elwira Petre, câștigătoarea competiției Asia Express – Drumul Împăraților, se gândește să-și schimbe lookul, însă are nevoie de încurajări din partea fanilor. Despre ce este vorba?

Elwira Petre a câștigat, alături de partenerul ei, Mihai Petre, competiția Asia Express – Drumul Împăraților, difuzată la Antena 1. Însă „câștigurile' nu s-au oprit aici pentru frumoasa dansatoare și coregrafă. Datorită inteligenței, diplomației, empatiei și fair-play-ului de care a dat dovadă, Elwira Petre a strâns în jurul ei un adevărat Fan Club.

Pe paginile sale de socializare, Elwira vorbește despre viața sa de familie, despre zilele petrecute în sălile școlii ei de dans, dar și despre anumite principii de viață după care se ghidează.

De curând, Elwira a postat un mesaj în care le cere ajutorul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Este vorba despre o schimbare de look pe care artista nu e convinsă că ar trebui să o facă.

Aceasta a scris:

De 23 de ani părul meu este blond. O singură dată am revenit la natural, dar a fost un eșec, am rezistat 3 zile. Da, recunosc că mă bate gândul să încerc din nou chiar dacă au apărut câteva fire albe. Până joi trebuie să mă hotăresc. Așa că liberi la păreri și experiențe!'

Elwira Petre, o blondă cuceritoare

Culoarea naturală a Elwirei este un șaten mai închis, iar părerile în ceea ce privește revenirea la nuanța naturală sunt împărțite. Opțiunea de a rămâne la blond rămâne totuși fruntașă.

„Considerând culoarea pielii, cred că blondul este culoarea cea mai potrivită. Dacă dorești ceva nou, un blond cenușiu ar fi minunat', i-a recomandat cineva.

„Eu făceam schimbările treptat, pe nuanțe, în timp, nu brusc, de la o culoare la alta; uneori chiar nu mai ajungeam la culoarea propusă, ci rămâneam la nuanța intermediară care descopeream că-mi place/vine mai bine decât < < țelul>> propus. Țin pumnii strânși, să luați decizia bună!'

Și, nu în ultimul rând, cineva i-a recomandat să rămână la blondul care a făcut-o cunoscută:

„Sunt subiectivă, dar părerea mea: blond 100%! Peste 15 ani din viață am fost blondă (total sau șuvițe), iar când am fost nevoită să-l las natural, din cauza unor probleme de sănătate, aproape 2 ani m-am privit în oglindă și parcă nu eram eu… când am revenit la blond, am reînceput să radiez! În plus, știi vorba aia: “Lucky blondes, they always have the sun above (their heads)” (n.r. – Norocoasele blonde, întotdeauna au soarele deasupra (capului). Aștept cu nerăbdare poza de joi!'

Elwira PetreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Amalia Năstase s-a îngrășat 15 kilograme

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete