Elwira Petre nu are rețineri când vine vorba despre iubire

Elwira Petre și partenerul acesteia, Mihai Petre, sunt unul dintre cele mai puternice cupluri din competiția Asia Express. Cei doi au arătat cât de bine funcționează ca echipă, dar și ca pereche în viața de zi cu zi.

De-a lungul competițiilor marca Asia Express, de la Antena 1, emoțiile au fost tot mai mari pe măsură ce cursele se apropiau de final. Acestea au fost și sunt adevărate teste fizice și psihice, dar și de iubire. Ediția aceasta, Elwira Petre a arătat, prin felul ei de a fi, precum și prin declarațiile sale publice, pe care nu s-a reținut din a le face, ce înseamnă partenerul ei pentru ea.

Cea mai recentă astfel de declarație i-a făcut pe toți ceilalți concurenți să lăcrimeze. Dincolo de cuvinte, s-a simțit emoția pură a sentimentului iubirii.

Separați în cadrul unei probe, fiecare concurent a trebuit să scrie un mesaj pentru coechipier. Fiecare dintre aceste mesaje a avut emoția sa, însă cel al Elwirei a fost extrem de simplu și profund.

Elwira Petre: „Ești puzzle-ul meu'

Aceasta i-a transmis partenerul ei de viață, printre lacrimi: „Iubire, cu două luni în urmă am acceptat să venim aici. Niciodată nu m-am gândit că asta o să fie aventura vieții noastre. Niciodată nu m-am gândit că relația noastră poate să fie și mai puternică, dar uite că se poate. Timpul petrecut aici mi-a arătat că suntem uniți, doar nu aș accepta aventura asta cu altcineva. Tu ești motorul meu, tu îmi dai siguranță, putere de a lupta mai departe, tu ești motivația mea. În brațele tale mă simt în cea mai mare siguranță. Tu faci fiecare zi să fie mai bună, tu mă faci să râd și uneori să plâng. Îmi este foarte greu fără tine. Ești puzzle-ul meu. De 20 de ani te iubesc. Ești un soț și un tată extraordinar. Mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe, în România.'

Emoționat la rândul său, Mihai Petre a spus că „cea mai mare parte a vieții noastre și cele mai mari realizări le-am avut împreună (…) Mă termină emoțional fiecare moment în care simt că Elwira e într-o situație mai grea sau când îmi amintesc de copii. Ăsta e un punct sensibil pentru mine și nu îmi vine să cred că nu pot să stăpânesc…'

Elwira PetreSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cine este Mellina, noua concurentă de la Bravo, ai stil?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete