Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: “Era un bolnav mintal şi o persoană…”

Elton John dezvăluiri despre Michael JacksonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Despre Michael Jackson s-au spus o mulțime de lucruri de-a lungul timpului, acesta fiind un artist a cărui viață personală a stârnit o mulțime de controverse. Chiar și la 10 ani după ce a murit, cel supranumit Regele muzicii pop este din nou în centrul atenției, de această dată, cântărețul Elton John fiind cel care a făcut o serie de dezvăluiri despre Michael Jackson. 

După ce documentarul “Leaving Neverland” a reușit să împartă întreaga lume în două tabere, cei care îl condamnă pe Michael Jackson pentru acțiunile sale și cei pentru care întreaga poveste este una fabricată, fără să aibă legătură cu realitatea, acum, declarațiile lui Elton John ating din nou o zonă sensibilă.

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: “Era un bolnav mintal şi o persoană…”

L-a cunoscut pe Michael Jackson atunci când se afla la începutul carierei, i-a urmărit evoluția, iar acum s-a hotărât să vorbească. În memoriile sale, Elton John a făcut dezvăluiri importante despre Michael Jackson. Artistul nu s-a ferit să îl descrie pe Regele muzicii pop drept o persoană tulburată și cu probleme mintale.

“L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani. Era cel mai adorabil copil pe care ţi-l poţi imagina. Dar, la un moment dat, a început să se izoleze de lume şi de realitate, cum a făcut şi Elvis Presley. Dumnezeu ştie ce îi trecea prin cap şi ce medicamente îi fuseseră prescrise, însă de fiecare dată când mă întâlneam cu el în ultimii ani, mă gândeam doar că bietul om îşi pierduse complet capul. Nu vreau să spun asta în sensul distractiv al cuvântului. Era un bolnav mintal şi o persoană tulburată când te aflai în preajma sa.”, a scris Elton John în memoriile sale, potrivit agerpres.ro.

Mai mult decât atât, cântărețul a povestit un episod care face trimitere la acuzațiile de abuz asupra copiilor care i se aduc lui Michael Jackson. Mai exact, se pare că Elton John l-ar fi surprins pe Michael Jackson jucându-se cu fiul asistentei sale în timpul unei petreceri organizate în Los Angeles, însă la acel moment nu a dat importanță situației, crezând că este vorba despre o reacție perfect normală.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ștefan Bănică Jr. a vorbit deschis despre cei trei copii ai lui

Ozana Barabancea, cu abdomenul la vedere. Cum arată vedeta?

Care a fost marele regret al actriței Tamara Buciuceanu-Botez?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete