Elsa Pataky, cumnata lui Liam Hemsworth, o atacă pe Miley Cyrus: „Merită mai mult”

Elsa Pataky pare că nu o mai are deloc la suflet pe Miley Cyrus, după ce artista a divorțat de Liam Hemsworth. Modelul cu origini românești este de părere că merită ceva mult mai bun cumnatul ei.

Modelul cu origini românești, Elsa Pataky, a vorbit despre despărțirea cuplului Miley Cyrus și Liam Hemsworth în timpul unei conferințe de presă organizate la Madrid. Potrivit Daily Mail, Elsa a spus că Liam este puternic și merită tot ce este mai bun.

Frații Hemsworth și-au lăsat amprenta la Hollywood, atât pe ecran, cât și în afara lui. Și, în timp ce drama familiei se derula odată cu divorțul controversat al lui Liam de senzația muzicii pop, Miley Cyrus, Elsa Pataky, soția lui Chris Hemsworth, nu a fost prea blândă în declarații.

„Cumnatul meu, ei bine, după o relație în care s-a dedicat zece ani, este descurajat… dar face față cu bine”, a mărturisit cu sinceritate Elsa într-o conversație cu Hola. Mergând mai departe, ea a declarat în sprijinul lui Liam: „Este un băiat puternic și merită tot ce este mai bun, cred că merită mult mai mult.”

Această declarație a Elsei Pataky este surprinzătoare, având în vedere că ea a fost o prietenă apropiată a lui Miley Cyrus pe parcursul celor 10 ani de relație ai artistei cu Liam Hemsworth. Cei patru chiar și-au făcut tatuaje identice acum trei ani pentru a marca prietenia lor.

Ea e una dintre cele mai frumoase românce de la Hollywood, dar putini știu că a fost cumnata lui Miley CyrusSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 18)

În ceea ce privește melodia „Flowers' lansată recent de către Miley Cyrus, Elsa a rămas calmă și dezinvoltă, potrivit desimartini.com. Cu o notă de dispreț, ea a remarcat: „Este un subiect foarte vechi pentru noi”.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au anunțat despărțirea în august 2019, după doar opt luni de căsătorie. De atunci, ambii artiști și-au continuat carierele și și-au concentrat atenția pe proiectele lor personale.

Actrița Elsa Pataky este căsătorit din 2010, cu actorul australian Chris Hemsworth, care a fost desemnat în 2014 de revista People, drept cel mai sexy bărbat în viață. Cei doi au împreună 3 copii. Elsa este considerată una dintre cele mai frumoase românce de la Hollywood. Superba actriță vorbește des despre originea ei. Elsa recunoaște că nu stie multe lucruri despre țara natală a mamei sale, deși vorbește limba română. Mai mult, ea susține că bunicul ei, Mircea Medianu, un cunoscut actor și profesor de teatru în România, i-a influențat cel mai mult copilăria, alături de bunica Roza.

Ea este considerată una dintre cele mai frumoase românce de la Hollywood, dar puțini știu că a fost cumnata lui Miley CyrusSeparatorVEZI FOTOPOZA (8 / 18)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Foto:Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete