Elon Musk vrea să cumpere Coca-Cola pentru a reintroduce un ingredient interzis

Elon Musk a anunțat pe Twitter miercuri seara că vrea să cumpere Coca-Cola, deoarece intenționează să readucă un ingredient interzis.

În urmă cu câteva zile, Musk a cumpărat Twitter într-o afacere de mai multe miliarde de dolari și este acum proprietarul popularei platforme de socializare. CEO-ul Tesla a glumit că urmează să cumpere Coca-Cola pentru a reveni la rețeta originală introducând un ingredient care este interzis, deoarece este considerat drog.

„În continuare, cumpăr Coca-Cola pentru a pune cocaina înapoi', a scris el pe Twitter.

Tweetul său a primit 2,8 milioane de aprecieri și a fost redistribuit de peste 400.000 de ori în doar nouă ore. Un utilizator de internet i-a amintit lui Elon Musk că prima sticlă de Coca-Cola vândută în 1894 conținea 3,5 grame de cocaină înainte de a fi înlocuită cu cofeină în 1903.

Elon Musk și glumele de pe internet

Potrivit Marca, noul proprietar Twitter le-a spus de înțeles urmăritorilor săi că nu poate face minuni și le-a reamintit că, de asemenea, a promis recent că va cumpăra McDonald’s pentru a repara toate aparatele de înghețată ale popularului lanț de restaurante fast-food.

Deși deține numeroase acțiuni, cel mai bogat om din lume nu se va alătura consiliului de administrație al Twitter, după cum a confirmat CEO-ul rețelei de socializare, Parag Agrawal.

„Numirea urma să fie oficializată pe 9 aprilie, dar în aceeași dimineață Elon ne-a spus că nu se va alătura. Cred că este bine’, a împărtășit Agrawal, CEO de la sfârșitul anului 2021, potrivit El Pais.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete