ELLE New Media AWARDS 2022. Cele mai frumoase imagini

Intră în atmosfera ELLE New Media AWARDS 2022 și descoperă fotografiile surprinse în cadrul evenimentului organizat aseară la Clubul Diplomatic.

Pentru al șaptelea an consecutiv, ELLE a desemnat cele mai influente personalități din social media în cadrul galei ELLE New Media Awards, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Influencers, vedete, designeri, prieteni și colaboratori ai revistei, muzică bună, ținute de party reunite sub dress code-ul Extravaganza: iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai așteptate petreceri a sezonului, desfășurată la Clubul Diplomatic.

Petrecerea a culminat cu ceremonia de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor 9 categorii ELLE New Media AWARDS, votați în exclusivitate de cititori pe site-ul elle.ro.

Cupio-_hr-187SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 18

Câștigătorii ELLE New Media AWARDS 2022

Deea Codrea a câștigat pentru a doua oară consecutiv premiul pentru cea mai influentă personalitate în zona de Fashion (premiul a fost înmânat de Aneta Chrzanowska, Head of Social Media And Influencer Marketing, Epantofi), iar trofeul pentru Lifestyle Influencer i-a revenit Ioanei Grama, tot pentru a doua oară consecutiv. Categoria Lifestyle a fost susținută de HONOR, câștigătoarea primind un telefon din partea acestora.

Irina Rimes a primit trofeul pentru categoria Celebrity, în schimb ce Delia a fost câștigătoare la categoria Travel, pentru proiectul său, Delia Nomad, iar Mihai Morar și-a adjudecat premiul pentru cel mai bun Podcast, Fain & Simplu.

Maria Zvinca a primit trofeul pentru cel mai bun blogger de Beauty, în schimb ce titlul de Best Newcomer i-a revenit Ruxandrei Gîdei (pentru proiectul despre cărți 4fără15). Câștigătoarea la categoria categoria TIKTOK SPECIAL este Bianca (Amy Claire), iar Aluziva (Alina Greavu) a primit trofeul pentru categoria Implicare socială, pentru al doilea an consecutiv.

Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc, redactor-șef ELLE România, și Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România. Pe scenă a mai urcat Cătălina Cara, ce a susținut un scurt recital, foarte apreciat de cei prezenți.

La reușita petrecerii în cadrul căreia au fost desemnați câștigătorii ELLE New

Media AWARDS 2022 au contribuit sponsorii și partenerii acestui eveniment: CUPIO, epantofi.ro, HONOR, Raffaello și LOR, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

 Mulțumim de asemenea partenerilor noștri, Musik Sound și Purple Flowers.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber