Eliza și Cosmin Natanticu au ajuns cu nervii întinși la maximum

Nu este pentru prima oară când, la Asia Express, emisiunea de la Antena 1, nervii iau locul rațiunii. În ediția a 19-a a emisiunii, mai multe echipe au răbufnit, iar furia i-a făcut să spună vrute și nevrute. Acest lucru nu i-a ocolit nici pe Eliza și Cosmin Natanticu. 

Asia Express este unul dintre cele mai dure reality-show-uri de la noi. La început, concurenții reușesc să se mobilizeze, să se concentreze și să colaboreze bine. Însă pe parcurs, oboseala și dificultatea probelor își spun cuvântul, iar tensiunea este tot mai mare.

În cea de-a 19-a ediție a emisiunii, mai multe echipe au lăsat, pur și simplu, garda jos, și s-au luat la ceartă. Prima dintre acestea a fost cea formată din echipa Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Patrizia a pierdut unul dintre plicurile primite de la Irina Fodor, gazda emisiunii. A fost suficient pentru ca Francesco să-și iasă din fire și să țipe la mama lui. „Seara, când ajungem la locația unde trebuie să dormim, eu fac mereu curat în ghiozdane', s-a justificat cunoscutul chef. Aceasta a recunoscut că a fost demoralizată. Fiul ei, ca să pună și mai multe paie pe foc, a replicat: „Îi dau mesaj Irinei, îi spun, Irina, tu ești mamă, eu am o mamă fără cap și a aruncat al o sutelea plic. Poți, te rog, să ne zici, dacă vrei să ne vedem, unde ești?'

Eliza și Cosmin Natanticu, ceartă de zile mari

Dacă Patrizia și Francesco și-au trăit disputa pe un ton normal, nu același lucru se poate spune despre Eliza și Cosmin. Aceștia au ajuns, din nou, la punctul final al competiției, fără însă să fi efectuat proba. Moment în care ambii au răbufnit.

„La fiecare imunitate noi pățim același lucru', a comentat apoi Eliza momentele de tensiune dintre cei doi. În acel punct al competiției, Eliza s-a enervat și a luat-o înainte, iar Natanticu s-a enervat și s-a oprit din mers. „Haide, nu mai fi copil. Hai să mergem să găsim mașină, zici că ai trei ani', a replicat Eliza.

„Mă enervează stresul ăsta al tău. Îmi dai mai mult stres decât am nevoie (…) eu când îți aud vocea asta, așa, mă încarci și pe mine', a mărturisit Cosmin. „Pentru nervii pe care mi-i faci tu, cine e responsabil?', a continuat acesta.

„M-am enervat pe  mine, pe situație, că suntem proști. Facem a mia oară aceeași greșeală. Ce spune asta despre noi? Că suntem foarte deștepți'.

Eliza și Cosmin NatanticuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Catherine Zeta Jones a ajuns în România

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete