Eliza Natanticu dă cărțile pe față și vorbește deschis despre relația cu soțul ei: „Am descoperit că…”

Eliza Natanticu și actorul Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de 12 ani, iar relația lor a avut atât momente grele, dar și deosebit de frumoase. Cei doi au crescut în ochii publicului după minunata participare la Asia Express.

Cu toate acestea, Eliza Natanticu a dezvăluit recent un moment intim petrecut între ea și soțul ei. Potrivit spuselor ei, amândoi sunt firi sensibile, în ciuda faptului că uneori par extrem de siguri pe ei și puternici.

„Eu cu Cosmin suntem două firi puternice, dar și foarte sensibile. Dacă ne vedeți cum plângem…Uite, la un moment dat, am plâns pe o melodie de-a lui Beyonce. Am plâns ca doi proști', a dezvăluit Eliza Natanticu la Antena Stars, relatează Substanțial.

Povestea lor de dragoste a început pe când Eliza avea doar 20 de ani, iar Cosmin 29. O prietenă comună le-a făcut cunoștință în 2009, iar după aproape un deceniu au pășit împreună spre altar. Deși fanii ar putea crede că actorul a fost cel care a preluat frâiele, ei bine, nu e așa. Eliza i-a dat mesaj pe una dintre rețelele de socializare, urmând să ia masa în oraș. Din vorbă în vorbă, cum este normal la începutul unei relații, au descoperit că sunt compatibili și încet, încet relația lor a devenit o frumoasă poveste de dragoste.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine. De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem', a povestit Cosmin Natanticu.

Cât despre cererea în căsătorie, Eliza Natanticu a declarat acum ceva timp că nu a fost una tipică. Altfel spus, ei tocmai avuseseră o mică dispută, motiv pentru care artista l-a refuzat. După ce s-au calmat spiritele, răspunsul a fost afirmativ.

„A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau', povestea Eliza Georgescu Natanticu, în urmă cu mai bine de 6 ani, mai scrie sursa citată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete