Elisabeta a II-a, declarație emoționantă pentru fiul său, prinţul Charles: „Înseamnă că ai trăit suficient de mult să îţi vezi copilul crescând”

Prinţul Charles a împlinit 70 de ani, iar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a organizat o petrecere privată pentru ca fiul său să aibă o zi de naştere de neuitat.

Palatul Buckingham și-a deschis porțile pentru 600 de invitaţi din întreaga lume, printre care şi preşedintele României, Klaus Iohannis.

Regina Elisabeta i-a adus un omagiu prinţului şi a declarat că este un privilegiu pentru orice mamă să sărbătorească aniversarea cu numărul 70 a fiului ei. Regina s-a arătat mândră de fiul său și a complimentat-o și pe soţia acestuia, Camilla, Ducesa de Cornwall.

„Este un privilegiu pentru orice mamă să poată ţine un toast cu ocazia celei de-a 70-a aniversări a fiului ei. Înseamnă că ai trăit suficient de mult să îţi vezi copilul crescând. Este ca şi cum – pentru a folosi o analogie care i se va potrivi – plantezi un copac şi ai posibilitatea să îl vezi crescând.

Mama mea m-a văzut împlinind 70 de ani, desigur. Şi a fost auzită remarcând că 70 de ani este exact vârsta la care numărul lumânărilor de pe tortul tău depăşeşte puterea suflului când trebuie să le stingi.

De-a lungul celor 70 de ani, Philip şi cu mine l-am văzut pe Charles devenind un campion al conservării mediului şi al artelor, un lider în domeniul activităţilor caritabile – un moştenitor al tronului dedicat şi respectat, ce poate fi comparat cu oricine din istorie – şi un tată minunat. Mai mult, sprijinit de soţia sa, Camilla, este un om cu propriul său destin, pasionat, creativ. Acest toast este pentru a-i ura la mulţi ani fiului meu, cu tot respectul, un duce original. Pentru tine, Charles. Pentru Prinţul de Wales, a spus regina.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete