Elena Udrea a fost exmatriculată de la facultate. Fostul ministru al Turismului nu s-a prezentat la niciun examen

Vezi pozele

Elena Udrea trece prin momente dificile. Ea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai' din Cluj-Napoca. Fostul ministru al Turismului nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care s-a înscris în anul 2016.

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai' Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a explicat, joi, că toți ceilalți foști colegi ai Elenei Udrea își continuă studiile la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, conform Mediafax.ro.

„D-na Elena Udrea a fost exmatriculată anul trecut în luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxă pentru că nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă, iar conform procedurii s-a luat această decizie. Pentru că nu s-a prezentat la niciun exemen, mă îndoiesc că a fost şi la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi înscrişi continuă studiile, cu excepţia d-nei Udrea', a declarat Vasile Stanciu, pentru sursa citată.

Elena Udrea a fost exmatriculată de la facultate

Pe data de 7 octombrie 2016, Elena Udrea a participat la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universităţii „Babeş-Bolyai' (UBB) Cluj-Napoca. La acea vreme, fostul ministru a spus că a avut emoții pentru că s-a simțit ca în anii de facultate.

„Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, în cadrul masterului de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, e interesant mai ales pentru cei care nu au făcut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Mă bucur că am ales să vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am întâlnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universităţii. Nu este o zi complicată, este prima zi, vom mai avea cursuri până la ora 15. Mai avem Psihologia adolescentului, pentru o primă zi este o introducere în psihologie, binevenită. Mă bucur pentru această alegere, am avut ceva emoţii şi mă simt ca în anii de facultate. Am intrat în sala de curs, unde erau colegii din grupa de master şi am avut exact emoţia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Mă simt ca o studentă oarecare care vine la cursuri şi aşteaptă să îşi cunoască profesorii, colegii', a spus atunci Elena Udrea.

Fostul parlamentar a menționat că va veni la Cluj de fiecare dată când va avea cursuri.

„Masterul nu îl fac de dragul de a face, ci vreau să aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi în mod temeinic şi ştiinţific, nu doar aşa, prin cunoştinţele dobândite de mine însămi. Nu mă mut cu chirie, nu stau decât o singură noapte în Cluj şi voi sta la prieteni sau la hotel. Nu am nevoie de dispensă de la procuror, pot să circul în România fără probleme', a adăugat Elena Udrea.

Ea a afirmat că este important să se vorbească despre religie și credință, în special pentru tinerii care nu au activități legate de biserică.

„Toată această atenţie şi interes din partea presei faţă de prezenţa mea la cursuri ajută şi foarte mulţi vor deveni interesaţi la rândul lor de aceste subiecte', a precizat Elena Udrea.

În luna septembrie a anului 2016, Elena Udrea a anunțat că s-a înscris la un master de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, la Universitatea „Babeş –Bolyai', ba chiar începuse să-și caute un loc în cămin. Ea avea de gând să înființeze un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să îşi rezolve problemele cu ajutorul religiei.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Udrea a spus adevărul despre sarcina ei! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima, mai tânăr cu 11 ani decât ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri