Elena Merișoreanu și amanta soțului ei, cele mai bune prietene: “Am invitat-o la masă…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pare greu de crezut, dar Elena Merișoreanu și amanta soțului ei au devenit rapid cele mai bune prietene. Ceea ce trebuia să fie o răzbunare aprigă s-a transformat într-o frumoasă prietenie care durează și astăzi. 

Să afle că în viața bărbatului iubit mai există cineva este o adevărată lovitură pentru orice femeie, dar nu și pentru Elena Merișoreanu. Cântăreața de muzică populară a vorbit deschis despre infidelitate, dezvăluind că deși au fost momente în care s-a gândit la divorț, acesta fiind primul gând al femeii trădate, nu a mers niciodată până la final.

Elena Merișoreanu și amanta soțului ei, cele mai bune prietene: “Am invitat-o la masă…”

E căsătorită de mai bine de 40 de ani, dar nu mereu a fost pe deplin fericită. Elena Merișoreanu a dezvăluit că a fost înșelată de mai multe ori, inclusiv cu o colegă de breaslă. Atunci când a aflat, vedeta a pus la cale o răzbunare dură, dar planurile ei au fost date peste cap, iar totul a avut un final neașteptat.

“Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă. Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: “Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit viva.ro.

Ulterior, după mai multe discuții, Elena Merișoreanu a renunțat la răzbunare, câștigând astfel o bună prietenă.

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit în repetate rânduri că a fost înșelată și nu s-a ferit să le ofere femeilor aflate în aceeași situație un sfat prețios.

“Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț. Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: “Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil”. În plus, el ar fi rămas întotdeauna cel mai bun și singurul tată al fetelor noastre, așa că am depășit. Un singur sfat le dau femeilor, lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-și vede de familie şi de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel… te mai gândești!”, declara Elena Merișoreanu în trecut.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elena Merișoreanu.

Foto: facebook

Citește și: 

Amalia a demisionat de la „Neața cu Răzvan și Dani'! Care este motivul?

Tudor Chirilă, ironizat din nou de un membru CNA: Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând națiunii…'

Au renunțat la cosmeticele scumpe! Ce trucuri de înfrumusețare folosesc Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete