Elena Lasconi, dezvăluiri șocante despre viața Monicăi Bârlădeanu: „Mi-a povestit despre bătăile pe care i le dădea tatăl ei mamei sale”

Elena Lasconi 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Jurnalista Elena Lasconi a lansat de astăzi o campanie care se numește „Rătăciți în sine. Depresia, boala mileniului', în cadrul căreia a vorbit atât cu oameni obișnuiți, cât și cu vedete care s-au luptat cu această boală. 

Campania va fi difuzată la știrile Pro TV, iar de trei ori pe săptămână, telespectatorii vor putea urmări reportaje cu oameni care au trecut prin depresii crunte. În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Elena Lasconi a mărturisit că a stat de vorbă cu Monica Bârlădeanu și a rămas complet șocată, când i-a auzit povestea de viață.

Elena Lasconi, dezvăluiri șocante despre viața Monicăi Bârlădeanu

Jurnalista a făcut declarații șocante despre povestea de viață a Monicăi.

„Zic de Monica Bârlădeanu, care m-a impresionat, m-a terminat Monica. Nu m-am gândit vreo secundă că o să fie așa povestea cu ea. Mi-a povestit despre bătăile pe care i le dădea tatăl mamei, și de zgomotele care se auzeau în corp, de divorțul lor, de faptul că tatăl ei a fost diagnosticat ca fiind maniaco-depresiv și s-a sinucis. Sunt lucruri foarte dure. Și fata asta, mi se pare atât de puternică și atât de curajoasă că a stat de vorbă cu mine, pentru că știa că o filmez, știa că o să fac un reportaj în campania asta, pentru că vrea să tragă și ea un semnal de alarmă, știe cât de important este, și cât de grav este să nu te tratezi. Sunt lucruri foarte dure pe care o să le auziți în cadrul campaniei.

Când Monica a spus „Lumea ne vede ca pe niște prințese la televizor', ală a fost momentul în care mi-a spus de tatăl ei, mi-a spus că a murit, pentru că așa a ales el,' a povestit Elena Lasconi, pentru libertatea.ro.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Monica Bârlădeanu, o siluetă de invidiat la 39 de ani: „Există o formă de voluptate pe care am învățat să o accept'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete