Elena Gheorghe, moment emoționant alături de mama ei: „A fost cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc”

Elena Gheorghe a avut pe 21 mai, de ziua sa de nume, parte de momente de neuitat la Sala Palatului. A cântat alături de mama ei pe scenă și peste 4.000 de oameni i-au urat „La mulți ani!'.

Elena Gheorghe a demonstrat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai bune voci ale României. Concertul de la Sala Palatului a fost un real succes , iar muzica machedonească a adunat încă o dată la un loc , în număr mare, iubitorii acestui gen muzical.

Ca în fiecare an, Elena, alături de soțul ei, Cornel Ene și au pus amprenta în fiecare detaliu, de la organizare, muzică, grafică, costumații, la povestea întregului show.

„Mulți ar spune că artistul trebuie să fie concentrat pe prestația artistică de pe scenă, dar eu nu am putut sta departe de tot ce a însemnat întregul show, pentru că îmi place să mă implic, să cunosc fiecare detaliu în parte pentru ca povestea să capete autenticitate.

„Am fost la un pas să nu pot face acest show din cauza unor probleme de sănătate'

Trebuie să recunosc și să dau din casă că au fost 3 luni pline de muncă, în care am avut momente grele. Am fost la un pas să nu pot face acest show din cauza unor probleme de sănătate. Cornel a fost din nou eroul meu, m-a încurajat, m-a înțeles și m-a ajutat să ducem la bun sfârșit acest proiect de suflet.

Aplauzele, fericirea de pe chipul oamenilor din sală, sentimentul că ei au venit acolo pentru tine și le-am oferit o bucurie atât de mare, șterge orice moment tensionat, iar lacrimile survenite de la oboseală și neputința pe care am trăit-o începutul anului, s-au transformat în lacrimi de fericire care hrănesc sufletul unui artist', a declarat Elena Gheorghe.

Concertul de anul acesta a fost al treilea pentru Elena, dar cu siguranță cel mai reușit, pentru că a adunat oameni din toate colțurile lumii. „După terminarea show-ului au venit la mine persoane care mi-au spus că au venit special pentru concert din Los Angeles, Anglia, Spania, Germania, Italia, Chișinău. Este incredibil cum muzica adună oamenii la un loc și ce satisfacție îți dau cei care nu cunosc oboseala, drumul lung, faptul că suntem pe continente diferite, pentru că avem un sentiment comun care ne unește: iubirea pentru muzică.'

Elena-Gheorghe-concert-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 21

Artista a purtat bijuterii cât valoarea unui apartament

Pe scenă, artista Elena Gheorghe a purtat bijuterii Kultho contemporane, spectaculoase, în valoare de 130.000 de euro. „Probabil sunt cele mai scumpe bijuterii pe care le-am purtat vreodată.'

Elena Gheorghe și-a sărbătorit mama pe scenă

O altă surpriză pentru prima dată alături de Elena la Sala Palatului a fost mama ei, interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, care pe data de 22 mai a împlinit 62 de ani. „A fost cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc, să cânt alături de fata mea în fața a peste 4.000 de oameni, a declarat Mărioara Man Gheorghe.

Un cor de 4.000 de oameni i-au cântat artistei „La mulți ani'

Concertul a avut loc chiar de ziua numelui artistei, Sfinții Constantin și Elena, iar acest detaliu important nu a fost trecut cu vederea de cei peste 4.000 de oameni prezenți la concert, care s-au ridicat în picioare și i-au cântat artistei „La mulți ani'.

„A fost magic! Când am stabilit data concertului și am aflat că ziua de 21 mai ar fi disponibilă, am închis ochii, și am spus: e tot ce și poate dori un artist, să aibă propriul show și să cânte în fața unei săli arhipline. Am deschis ochii în ziua concertului și visul mi-a fost îndeplinit. De fapt, totul a fost peste așteptările mele. Le mulțumesc încă o dată celor care au fost prezenți și iubesc muzica mea. Cadoul lor pentru mine a fost prezența lor acolo și aplauzele care mi-au bucurat sufletul'.

Turneul „Armâna mea' a început la Bacău, a continuat la București și urmează la Chișinău și Constanța.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete