Elena Gheorghe, al treilea copil? Declarația vedetei i-a surprins pe toți: „Îl așteptăm”

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Ea se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Profesional îi merge extraordinar, având numeroase proiecte în derulare și piese care ocupă poziții înalte în topurile muzicale, iar personal se bucură de familia ei frumoasă.

Elena Gheorghe are doi copii superbi, Nicholas Răzvan și Amelie Nicole. De curând și-a luat prin surprindere fanii cu o mărturisire inedită. După o întâlnire cu cea mai tânără viitoare mămică din lumea mondenă, Nicole Cherry, fosta membră a trupei Mandinga a declarat că i-ar plăcea să devină a treia oară mămică.

Cele două artiste s-au întâlnit la o emisiune și imediat a îmbrățișat-o și i-a pus mâna pe burtică. Potrivit unor tradiții din bătrâni, se spune că atunci când atingi burtica unei femei însărcinate, cealaltă femeie va deveni mamă în curând.

Momentul a fost imortalizat, iar Elena Gheorghe a postat fotografia și a scris un mesaj absolut fabulos.

„Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!❤️', a fost mesajul scris de Elena Gheorghe în dreptul fotografiei cu Nicole Cherry.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Elena Gheorghe, familie superbă

Povestea Elenei Gheorghe cu soțul ei a început încă din adolescență. Ei s-au cunoscut în 2001, pe când artista avea 16 ani, iar Cornel Ene, 18 ani. Patru ani mai târziu, cei doi au devenit unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, iar logodna lor a avut loc în 2011. La început, au întâmpinat câteva obstacole, deoarece familia Elenei nu a fost de acord cu relația.

„În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (Mandinga), chiar și cu riscul că vom fi dați afară. Dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta', declara în urmă cu ceva timp Elena Gheorghe, potrivit okmagazine.ro.

Frumoasa cântăreață a devenit pentru prima oară mamă în 2011 când a venit pe lume Nicholas, iar șase ani mai târziu, s-a născut dulcica Amelita, cum o alintă Elena Gheorghe pe mezina familiei.

„Relația noastră se bazează pe comunicare, înțelegere și respect. Încercăm să ne implicăm în mod egal în activitățile casei, în educația copiilor, în tot ceea ce facem. Deciziile le luăm împreună. Desigur că avem și discuții în contradictoriu', a mai mărturisit frumoasa artistă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete