Elena Băsescu, apariție excentrică la un eveniment monden: a apărut în trening, cu pantofi cu toc

Elena Băsescu, apariție excentrică

Elena Băsescu a avut o apariție excentrică la avanpremiera filmului “Miami Bici”, produs de Codin Maticiuc şi Matei Dima. La eveniment au participat nume sonore ale showbizzului românesc, printre care: Teo Trandafir, Delia, Ana Morodan, Diana Munteanu, Puya, Antonia și Alex Velea, Nicole Cherry, Dan Chișu, Inna, Jorge, Anda Adam și alții.

Elena Băsescu, apariție excentrică

Privirile celor prezenți au fost atrase atât de silicoanele cele noi ale Antoniei, cât și de ținuta extravagantă a Elenei Băsescu, prietenă foarte bună cu Codin Maticiuc. Fiica fostului președinte a îmbrăcat pentru acest eveniment un trening Gucci, în valoare de peste 3000 de euro, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi stiletto cu toc foarte înalt.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu a fost căsătorită timp de patru ani cu Bogdan Ionescu (Syda) și au împreună doi copii, pe Sofia și pe Traian. La mai puțin de un an de la divorțul de Syda, Elena l-a cunoscut pe Cătălin Gheorghe (Tomată), cu 12 ani mai mic decât ea. Acesta deține o pizzerie şi o shaormerie, de pe urma pizzeriei alegându-se și cu porecla „Tomată', după celebra pizzerie din străinătate, „Tomato'. Cătălin mai deţine un pub pe Calea Victoriei, de a cărui promovare s-a ocupat Elena Băsescu. Din păcate, nici această relație nu a durat prea mult, ea încheindu-se după doar doi ani.

Fiica fostului președinte a început anul cu stângul

Potrivit libertatea.ro, fiica fostului președinte al României a început noul an cu stângul. Cătălin Tomată, tatăl Anastasiei, i-a intentat proces juridic și cere custodia micuței, veste care a căzut ca un trăsnet asupra Elenei Băsescu, mai ales că nu a avut parte de acest tip de conflict după divorțul de Syda. Dimpotrivă, cei doi sunt în relații foarte bune, chiar recent petrecând împreună la ziua de naștere a băiețelului lor, Traian jr.

 Foto: facebook Elena Basescu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete