Ela Crăciun și-a amintit un an în care sărbătorile nu i-au adus deloc bucurie în suflet: „Am plâns atunci trei zile”

Recent, cu ocazia sărbătorilor sezonului rece, Ela Crăciun (37 de ani) și-a amintit o experiență din trecut care a afectat-o mult și care i-a schimbat perspectiva prin care privește acum Crăciunul.

Pe când avea 9 ani, prezentatoarea de televiziune își amintește că s-a trezit în dimineața de Crăciun nerăbdătoare să descopere ce i-a adus Moș Crăciun și a avut neplăcuta surpriză să constate că nu primise niciun cadou.

Ela mărturisește că tristețea pe care a simțit-o atunci, copil fiind, a făcut-o ca la maturitate să nu ignore niciodată visurile și așteptările copiilor săi și să se asigure că oferă, în fiecare an, cadouri și celor nevoiași aflați în orfelinate sau care cresc în familii foarte sărace.

Ela Crăciun și-a amintit un an în care sărbătorile nu i-au adus deloc bucurie în suflet: „Am plâns atunci trei zile”

„Pentru mine, ca și copil, Crăciunul avea o magie aparte. Visam la dimineața în care descopeream ce cadouri îmi aduce Moșul.

Îmi cream atunci o întreagă poveste în minte, număram zilele și orele până la Crăciun. A fost un an când nu am găsit absolut nimic sub brad, pe motiv că nu fusesem cuminte, iar întâmplarea m-a marcat foarte mult.

Simțeam o tristețe îmbinată cu un sentiment de abandon și că nu contam deloc în comparație cu alți copii care primiseră daruri.

Am plâns atunci trei zile. Au trecut mulți ani de atunci și acum am grijă an de an ca cei mici ai mei să trăiască din plin magia sărbătorilor, să le ofer surprizele la care visează.

Oricât de greu ne-ar fi nouă, ca părinți, din punct de vedere financiar, să nu uităm cât de mult înseamnă pentru copiii noștri bucuria dimineții de Crăciun.”

„Încerc pe cât posibil ca an de an să le aduc bucurie și unor copii nevoiași”

„Încerc pe cât posibil ca an de an să le aduc bucurie și unor copii nevoiași, din familii sărace sau din centre de plasament. 

Este gestul care îmi aduce cea mai mare bucurie. Întâmplarea trăită pe când aveam nouă ani a fost, probabil, menită să mă facă mult mai atentă la așteptările celor mici și la tot ce înseamnă magia Crăciunului.

Nu doar că nu există an în care să nu ofer cadouri, dar nu îi tachinez niciodată pe cei mici, amenințându-i că Moșul nu le va aduce niciun cadou dacă nu sunt cuminți”, povestește Ela Crăciun, potrivit Libertatea.

Vedeta TV este mama a trei copii, o fiică și doi fii, Alex, (14 ani), Alesia (7 ani) și Nicholas (1 an).

Foto: Instagram

Citește și:

Fostul soț al Cristinei Spătar, tată pentru a treia oară! Ce nume au ales omul de afaceri și soția lui pentru micuț?

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Este celebră la nivel internațional, dar puțini îi cunosc trecutul tragic! Tatăl actriței, împușcat mortal de mama acesteia în timp ce ea privea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete