Ela Crăciun, față în față cu Michael Douglas!

Ela Crăciun, jurnalistă și mamă a trei copii, a avut parte săptămâna trecută de un eveniment extrem de important: nunta surorii ei, Ana. Aceasta s-a căsătorit cu Michael Douglas.

Ela Crăciun a avut parte de un moment emoționant în weekend prilejuit de căsătoria surorii ei, Ana. Medic estetician, Ana Crăciun s-a căsătorit cu… Michael Douglas. Nu este acel Michael Douglas, faimosul actor, însă coincindența de nume este surprizătoare.

Emoțiile Elei au fost dublate de faptul că ea a fost cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului și a vrut ca totul să iasă impecabil. „La un moment dat, am dat uitării orice emoție și m-a cuprins atmosfera de petrecere. Nici nu știu când a zburat timpul. Am plecat din local după ora 02:00 dimineață', a povestit aceasta.

„Lăsați totul în grija organizatorilor'

Cei trei copii și-au intrat în rolurile de domnișoară și cavaleri de onoare.

Nicholas a fost în centrul atenției în timpul evenimentului. Chiar dacă nu prea a înţeles exact ce se întâmplă, el a fost încântat de atmosferă și s-a bucurat de atenția pe care a primit-o de la toată lumea. Un moment neașteptat, dar și amuzant a fost în timpul valsului mirilor. O secundă l-am scăpat din ochi, cât să filmez și eu dansul. Doar mi-am întors privirea și l-am văzut pe ecranul telefonului cum fuge către ringul de dans şi se prinde de rochia surorii mele', a povestit celebra mămică.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Sfaturi pentru viitoarele mirese

Cele două surori au făcut și câteva recomandări celor care urmează să se căsătorească. Ana Crăciun a zis: „cu o săptămână înainte de nuntă, fetelor, relaxați-vă! Lăsați totul în grija organizatorilor, a soțului… în cazul meu, soțul meu m-a ajutat foarte mult, s-a ocupat de absolut tot.'

În plus, aceasta a subliniat cât de important este să îți pregătești totul cu două zile înainte: certificatele de naștere, de căsătorie, verighete, rochii, costumul mirelui, „pregătiți-le și verificați-le să fie în ordine'.

Citește și: Gabriela Oțil Prisăcariu a stârnit o revoluție online

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete