El este iubitul secret al Andreei Mantea. Iată cum îl cheamă și cu ce se ocupă

El este iubitul secret al Andreei Mantea. Iată cum îl cheamă și cu ce se ocupă

Andreea Mantea e de ani de zile foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală. Prezentatoarea TV a fost prezentă în emisiuni de televiziune, însă acolo vorbea doar despre cariera sa și despre fiul ei. Iată că acum s-a aflat cine e bărbatul cu care se iubește de aproximativ cinci ani de zile. 

 

Este vorba despre Valeriu Firicel, producătorul emisiunii „Se strigă darul', de la Kanal D. Se pare că cei doi s-au cunoscut prin prisma meseriei lor. Nu Andreea Mantea a fost cea care a făcut dezvăluirile despre viața ei personală, ci Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei. În podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube, luptătorul a mai mărturisit că l-a cunoscut pe actualul iubit al prezentatoarei chiar în casa acesteia.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. 

A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge', a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță'.

Fiul Andreei Mantea nu-l are trecut ca tată pe Cristi Mitrea în certificatul de naștere

Luptătorul a surprins recent  când a mărturisit că în certificatul de naștere al băiețelului său nu e trecut și el la secțiunea părinți, ci doar Andreea Mantea. Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul prima dată, atunci când a venit pe lume, a avut unele îndoieli.

„Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea…

Am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează', a mai spus Cristi Mitrea pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete