El este fostul soț al Liei Bugnar: cunoscut și mega-premiat în branșă

dragos buhagiar
Foto: Facebook/Radu Afrim

Are 54 de ani și e unul dintre cei mai titraţi scenografi de teatru din România. A luat de opt ori premiul UNITER pentru cea mai bună scenografie, iar anul acesta trebuia să fie prezent la Tokyo cu spectacolul  „Povestea prinţesei deocheate', în regia lui Silviu Purcărete. Acest spectacol extraordinar jucat la Sibiu fusese ales să deschidă Jocurile Olimpice 2020. Este Dragoș Buhagiar, fostul soț al Liei Bugnar. 

Lia Bugnar și Dragoș Buhagiar au făcut echipă în teatru și-n viața profesională timp de 12 ani. Cei doi au divorțat la începutul anului 2013. Cu umorul și autoironia care o caracterizează Lia Bugnar a și declarat în presa de atunci că “mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-am făcut veodată…”

Lia Bugnar este actriță și autoarea unor piese care se joacă cu casa închisă în multe teatre din țară. După divorțul de Dragoș Buhagiar, actrița s-a refugiat în scris și-n… yoga. Mai precis în Ashtanga Yoga, un stil dinamic de yoga, care se folosește de un flux constant de mișcări și de o respirație conștientă pentru a trece dintr-o postură într-alta.

În prezent Lia este într-o relație cu Anghel Damian, fiul regizorului și profesorului universitar doctor de la UNATC, Laurențiu Damian. Diferența de vârstă de 22 de ani dintre cei doi pare că nu contează și nu e luată în seamă, conform declarațiilor făcute jurnaliștilor curioși: “Dragostea ține de echilibru și de armonie.”

Puțini știu, însă, că numele din buletin al actriței nu este Lia și că aceasta a fost un an manechin la UCECOM alături de Manuela Hărăbor. Cariera ei s-a terminat brusc odată cu Revoluția din 89 când a decis că vrea să urmeze Facultatea de Teatru, IATC, cum se numea pe atunci, fiind admisă la clasa profesoarei Sanda Manu, una din cele mai exigente din cadrul institutului.

Foto: Facebook/Radu Afrim

Citeste și:

Relația cu un bărbat divorțat: la ce să te aștepți și ce nu-ți spune nimeni

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete